ŽALOSTNI SO IN JEZNI: Planinsko društvo Postojna Jezusa prijavilo koprski policiji

Slovenija

Jezus, ki ga krasi še srček, je za Planinsko društvo Postojna "fanatični vandalizem" in "nesnaga". Avorje rdečega grafita bo zdaj iskala policija, ki obljublja "ustrezno ukrepanje".

Napis "Jezus", ki ga krasi srček, je Planinsko društvo Postojna označilo za "nezaslišano dejanje vandalizma" in "nesnago""Z žalostjo in jezo vam sporočamo, da je na naši priljubljeni planinski poti na Nanos prišlo do nezaslišanega dejanja vandalizma. Kamne ob poti so nepridipravi popisali z rdečo barvo z napisom "Jezus"," so zapisali.

Kot še navajajo, naj bi bila zaradi tega pot "oskrunjena", o tem so obvestili tudi policijo. "Upamo, da se storilci najdejo in kaznujejo oziroma da pridejo in zbrišejo svojo nesnago," niso izbirali besed za napis Jezus.

???? FANATIČNI VANDALIZEM !????? Z žalostjo in jezo vam sporočamo, da je na naši priljubljeni planinski poti na Nanos prišlo...

Posted by Planinsko društvo Postojna on Sunday 7 April 2024

Medtem so na Policijski upravi Koper za 24.ur potrdili, da so prijeli prijavo grafitov na planinski poti na Nanos. Kot so zatrdili, poteka "intenzivna preiskava", zoper storilce pa bodo "ustrezno ukrepali".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bayliner |  14 .04. 2024 ob  14: 07
Kdo je fanatik, je jasno. Kdo tem "ljubiteljem" narave dovoljuje z barvo onesnaževati naravo?
vseved |  13 .04. 2024 ob  21: 27
-9
Černač?
Zarja |  13 .04. 2024 ob  18: 33
Tile packači so res umsko prizadeti.