ZA LJUBEZEN NI NIKOLI PREPOZNO: Najbolj romantičen posnetek zaroke, kar ste jih kdaj videli (VIDEO)

Svet

Ganljiv trenutek, ko je 78-letni moški na letališču zasnubil svojo srednješolsko simpatijo, potem ko sta se ponovno zbližala pred šestdesetim srečanjem njunega razreda, je postal viralen na TikToku.

 

78 letni Thomas McMeekin, dermatolog iz Tampe na Floridi, je Nancy Gambell, zdaj staro 79 let, prvič srečal v njunih najstniških letih v Quincyju v Kaliforniji. Po končani srednji šoli je par šel na nekaj zmenkov, vendar se tedaj iz tega ni rodila ljubezen; poročila sta se vsak z drugim partnerjem. Ponovno sta se videla pred desetimi leti na petdesetem šolskem srečanju, ko sta bila še poročena.

Tri tedne, preden jo je na letališču zaprosil za roko, se je McMeekin odzval na vabilo za 60. obletnico mature, ki naj bi se zgodila avgusta. Oba sta bila zdaj samska, ponovno povezana z novico, da se bosta spet videla na omenjenem dogodku. "Od daleč sva občudovala drug drugega," je zdravnik povedal o svoji zaljubljenosti v srednji šoli. "Nikoli si nisem mislil, da bom imel pri njej možnosti."

@angelial.fedrick3 Replying to @Denise Hear the touching words of a truly amazing man as he proposes to his beautiful future wife! Volume up after the crying tiny human#DrMcMeekin #AAD #truelovestory #fyp ♬ original sound - Angelia L. Fedrick

Ko pa sta ponovno obudila razmerje, se je dr. McMeekin odločil, da bo gospo Gambell presenetil. Posnetek trenutka, ki je bil objavljen na spletu, prikazuje zdravnika, kako pozdravlja svojo simpatijo na letališču, potem ko je prispela iz Kalifornije. Po objemu jo pospremi do sedežev, ji izroči šopek rdečih vrtnic in ogrlico z njunima rojstnima kamnoma, nato pa poklekne na blazino in prebere svoj zaročni nagovor"Minilo je šestdeset let, odkar sva se prvič srečala. Vedno si bila ti tista, v katero sem bil zaljubljen, vse od tvojih navijaških dni." Potem, ko jo vidno ganjen zasnubi in mu sijoča gospa Gambell odgovori z "Bom", se srednješolska zaljubljenca objameta ob navdušujočem vzklikanju mimoidočih.

Uporabniki družbenih omrežij so pod videom delili svoje prijazne besede. "Najbolj romantična stvar, kar sem jih kdaj videl," je zapisal neki uporabnik, drugi pa: "Še vedno jokam. To je bilo super romantično. Najslajša stvar, kar sem jih kdaj videl!"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija