POGREŠANEGA NEMCA NA BOVŠKEM ISKALI S HELIKOPTERJEM: Včeraj v naših hribih izginil še en moški (FOTO)

Kronika

Policisti Policijske postaje (PP) Bovec so minuli konec tedna na Bovškem s pomočjo helikopterja Letalske policijske enote iskali pogrešanega nemškega državljana, za katerim se je konec avgusta izgubila vsaka sled. Od včeraj pa v hribih pogrešajo še enega moškega.

Poročali smo že, da je bila policija 29. avgusta obveščena, da na območju Bovca pogrešajo 55–letnega Thomasa Antoniusa Cressa, državljana Nemčije. Slednji je bil od 25. avgusta dalje nastanjen v enem od namestitvenih objektov v Bovcu, nazadnje pa so ga videli v soboto, 26. avgusta v dopoldanskem času. Na območju Bovca je bil najden njegov osebni avtomobil znamke Seat Ibiza, oranžne barve, z nameščenimi nemškimi registrskimi oznakami.

Vse, ki bi pogrešanega tujega državljana opazili ali imeli kakršnekoli koristne informacije o njegovem izginotju policisti prosijo, da o tem nemudoma obvestijo PP Bovec na telefon: (05) 389 68 50, e-naslov: pp_bovec.pung@policija.si ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Na območju Uršlje gore pogrešan 80-letni Zvonimir Škegro iz Dobje vasi

Koroški policisti intenzivno iščejo pogrešanega 80-letnega Zvonimirja Škegro iz Dobje vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Ko so bili svojci nazadnje v stiku z njim, je bil na območju Uršlje gore. Pogrešani je oblečen v črno polo majico in črne dolge hlače, obut je v planinske čevlje in ima najverjetneje pri sebi tudi nahrbtnik.
 
Pohodnike, ki so se v nedeljo gibali na tem območju ali se bodo tam gibali danes in so pogrešanega videli, policisti prosijo, naj jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  11 .09. 2023 ob  14: 38
zakaj se pa ti razburjaš?
manemebasat |  11 .09. 2023 ob  12: 50
-1
Prestitutke regionalske. Te ni sram, prodana dusa?