18-LETNI NEVESTI NI MAR, KAJ SI MISLIJO DRUGI: "Če se do zdaj niste poročile, je bolje, da na to kar pozabite"

Trendi

Ve se, da je lahko internet včasih neprijetno mesto, saj spletni troli pogosto puščajo krute komentarje na objavah ljudi na družabnih omrežjih. Toda ena nevesta vztraja, da ne bo poslušala kritikov, saj ve, da so zlobni, ker so ljubosumni.

Crystal Connors je nedavno delila video posnetek sebe na poti na svojo poroko. Nevesta je stara komaj 18 let in je na spletu prejela negativne komentarje, ker se je poročila tako mlada, toda pravi, da ji ni mar, kaj si drugi mislijo. V videoposnetku je navdušila v bleščeči poročni obleki, prekriti s svetlečimi biseri.

Posnetek vključuje besedilo o tem, kako so samske ženske ljubosumne nanjo, ker ima moža. Zapela je: "Danes se poročim, vsem ljubosumnim p*****am pa sporočam, naj mi ne stojijo na poti. Ker imam jaz moškega, ve pa nikogar, in če se do zdaj niste poročile, je bolje, da na to kar pozabite."

@crystalconnors_17x

♬ original sound - cati.jimenez.soto.fo

Komentatorji videoposnetka so pohvalili nevesto, kako lepa in čudovita je videti v poročni obleki, mnogi pa so ji svetovali, naj prezre kritike. Ena oseba je zapisala: "Zelo lepo izgledaš, tvoja obleka je prekrasna!", medtem ko je druga dodala: "Čestitam! Izgledaš čudovito!"

Crystal je prej razkrila, da je vedela, da je njen mož Michael pravi zanjo že naslednji dan po tem, ko sta se šla na zmenek, pred dvema letoma. Ženska je svojega partnerja opisala kot ne le svojo sorodno dušo, ampak tudi najboljšega prijatelja, in dejala, da je čas hitro minil, odkar sta se spoznala. ''Zdi se, kot da sva se spoznala včeraj, in celo življenje je pred nama, moja ljubezen.''

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  01 .04. 2024 ob  22: 04
Kaj pa je pričakovala?