5-LETNI ZEN INSPIRATOR: Z meditacijo zbral 28.500 dolarjev za brezdomne otroke

Svet

5-letni Bond Hill doma iz Brooglyna v New Yorku meditira od svojega 18. meseca starosti. Običajno to počne 5 minut dnevno. Da bi zbral donacijo za brezdomne otroke, se je odločil izvesti svojo najdaljšo meditacijo.

Bond Hill

Pri tem sta mu priskočila na pomoč starša, ki sta mu pomagala izvesti meditacijo v živo preko spleta. Trajala je 20 minut, pridružilo pa se ji je okoli 400 ljudi, ki so donirali za brezdomne otroke. Družina Hill je računala, da jim bo uspelo zbrati okoli 2.000 dolarjev, a so skupaj zbrali kar 28.500 dolarjev.

Tudi sicer mali Bond meditira vsako jutro 5 minut. Z meditacijo je v bistvu začela njegova mama med nosečnostjo, da bi se pripravila na porod, poroča Daily Mail, a se je meditiranje v družini nekako ohranilo in preneslo na malčka.

Njegov oče je povedal, da se je sin odločil za meditativni maraton, ko je izvedel, da ne dobijo vsi otroci daril za božič. Fantek je namreč pripravil precej dolg seznam želja, starša pa sta mu dejala, da ima igrač več kot dovolj, glede na to, da jih nekateri otroci sploh ne dobijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija