50-LETNA LJUBICA RAZKRILA 'NAJBOLJŠI' MESEC ZA VARANJE: Spala je z več kot 1.000 poročenimi moškimi (VIDEO)

Trendi

Ali obstajata 'najboljši' letni čas in mesec za varanje? Morda menite, da je to zima. Najbrž zaradi vsega mraza, kajne? Ne, ni zima. Je mogoče to pomlad, ko običajno podivjajo hormoni? Tudi pomlad ni najbolj priljubljen letni čas za varanje. Bi znalo biti poletje? Vročina, na pol gola telesa in na splošno sproščeno vzdušje namreč naredijo ljudi bolj pohotne. Poletje je res odličen čas za vročo romanco, ni pa najbolj priljubljen letni čas za skok čez plot. Torej ostane le še jesen. No, jesen je res najbolj priljubljen čas za varanje. Vsaj tako pravi 50-letna ljubica Gweneth Lee, ki je spala že z več kot 1.000 poročenimi moškimi, ki se za varanje najpogosteje odločijo septembra.

"Filmski producenti in finančniki so nekateri moški, s katerimi se trenutno videvam, in vsi si želijo še eno žensko, poleg svoje žene," je za The Sun povedala Gweneth. Njena stališča pa so podprta z dejanskimi statističnimi podatki. Nova raziskava z 2.000 anketiranci, ki jo je izvedla agencija za zmenke Illicit Encounters, je pokazala, da je verjetnost, da bodo ljudje začeli afero septembra, večja kot kateri koli drug mesec. September je tako prehitel januar.

Ključni razlog za 22-odstotno jesensko povečanje afer je obremenitev, ki jo dolge poletne počitnice povzročajo dolgoletnim razmerjem. Tretjina žensk (32 odstotkov) in podobno število moških (34 odstotkov) je dejalo, da jih je dolgotrajna prisotnost partnerja na dopustu spodbudila k razmišljanju o varanju. "Ljudje so preprosto naveličani ves čas gledati svoje partnerje. Siti so njihovih obrazov, njihovih teles in pogovora z njimi," je dejala Gweneth, ki je imela že več kot 1.000 poročenih ljubimcev. "Ljubimci mi pravijo, da so popolnoma zdolgočaseni zaradi svoje družine. In z njimi sočustvujem," je povedala Gweneth. 

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Gweneth, ki je bila že poročena, je dejala, da verjetno ne bo nikoli več imela dolgoletnega partnerja. "Poročeni moški so preprosto boljši, uživam v njihovi pozornosti in komplimentih, a nočem z nobenim od njih ostati za vedno. Zato sem imela visoko število ljubimcev." Gwenethina vrsta ljubimcev je bogata in intelektualna. Kupujejo ji draga oblačila, nakit, pred kratkim je celo dobila avto in sliko Salvadorja Dalija.

"Nekatere ženske so jezne name. Na nekem dogodku se je ženska pognala proti meni, me udarila in obtožila, da razbijam družine." Gweneth se ne meni za mnenja drugih in ima namen še naprej uživati na enak način, kot je to počela do sedaj.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija