ABSTINENCA NA POTENCO: Govorijo ji, da je njen fant gej (FOTO, VIDEO)

Trendi

Raziskava kaže, da ima splošno poljubljanje pri ženskah pomemben vpliv na konsistentnost orgazmov, pogostost spolnih odnosov ter zadovoljstvo z njimi, prav tako pa tudi na zadovoljstvo ali nezadovoljstvo v odnosu na sploh. Pri moških ima pogostost specifičnih poljubov relevanten in neposreden vpliv na pogostost spolnih odnosov ter zadovoljstvo z njimi. Pogostost splošnih poljubov pa pri njih vpliva na konsistentnost orgazmov, pogostost spolnih odnosov, zadovoljstvo z njimi ter na zadovoljstvo ali nezadovoljstvo v odnosu na sploh, poroča Psychology Today. To pa očitno ne velja za ta par, ki je skupaj že skoraj dve leti. Kaytlin O'Neall pravi, da se s fantom med njunim razmerjem še nista poljubila in dodaja, da ljudje takšen odnos zelo obsojajo.

Svojo zgodbo je objavila na TikToku, kjer pravi, da ljudje njuno odločitev obsojajo, pogosto jo o tem sprašujejo in ji govorijo, da poljubljanje ni nič takega in da je čas, da se ga loti. Prejela je tudi veliko komentarjev ljudi, ki pravijo, da je njen fant gej in da sta v resnici samo prijatelja ali "prijatelja brez ugodnosti".

Kaytlin pravi, da se je odločila s poljubljanjem počakati do poroke že eno leto preden je spoznala trenutnega fanta. Že pred tem se je zaradi verskih razlogov odločila, da bo s seksom počakala do poroke, o drugih vidikih zveze pa ni bila tako prepričana. Po molitvi je prišla do sklepa: "Nočem se poljubljati, saj želim poljube prihraniti za svojega bodočega moža. Na poljubljanje sem vedno gledala kot na zelo intimno stvar. Ni se mi zdelo, da moram varčevati s poljubi, a želim počakati."

Preden sta vstopila v zvezo, sta se pogovorila o svojih prepričanjih in pogledih na romantično zvezo. Strinjala sta se, da želita oba s poljubi počakati do poroke. V odgovor ljudem, ki pravijo, da sta samo prijatelja, njen fant Drew pravi: "Bila sva najboljša prijatelja in potem sva se zaljubila. Vse, kar počneva, delava za zaščito tega odnosa in se veseliva, da bova v prihodnosti naredila še več."

@kaytlin.oneall Replying to @mightbeevan ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Par pojasnjuje, da je bila to obojestranska odločitev in ne odločitev, ki bi jo eden vsilil drugemu. Svojo zgodbo sta se odločila z javnostjo deliti, da bi drugim pokazala, kako se je mogoče stvari lotiti tudi drugače. "Ni vam treba imeti razmerja v skladu s tem, kako si svet domišlja, da bi razmerje moralo biti. Še vedno je zveza lahko srečna, uravnotežena in uspešna," je sklenila, piše The Sun.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija