AHA, ZATO GRE ZVEZA 'RAKOM ŽVIŽGAT'! Bivši partnerji spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob

Trendi

Navadno prekinitev zveze ni lahek zalogaj, saj se nihče v ljubezenski odnos/zakon ne poda z mislijo, da bo šel nekoč narazen/podpisal ločitvene papirje. Kljub temu se dandanes vse več zvez konča klavrno in vse več parov sklene, da je konec skupne zgodbe. Vsak razhod je zgodba zase in razlogi zanj so na moč različni, velikokrat tudi zanimivi. Nekaj takšnih je zbral portal YourTango.

Preveč pijače

Krivec za ločitev je bila pijača. On je rad pregloboko pogledal v kozarec in končno dojel, da je alkoholik. Ona pa mu je očitala, da potem, ko je prenehal piti, ni bil več zabaven.

Težava z nepremičnino

Par se je stalno prerekal glede nakupa hiše. Na koncu je on dojel, da je ona ne želi kupiti, kajti ni bila povsem prepričana, če sploh še želi biti v zakonu.

Prevara

Ona noseča, on pohoten. In ker jima je rizična nosečnost onemogočala pogoste podvige, jo je on prevaral. Večkrat. Trudila sta se ohraniti zakon, a se ni izšlo. On sedaj priznava, da tedaj res ni bil dober človek.

Ni hotela otrok

On je želel družino, ona je to vedela, vendar je vedno znova našla razlog za odlašanje. Na koncu je dojel, da ona otrok sploh noče.

Brez podpore pri porodu

Ko so jo ob štirih zjutraj zbudili popadki, je ni hotel peljati v porodnišnico in za pomoč je morala prositi sosede. Seveda je bila to kaplja čez rob.

Nasilje

Ko so spori prerasli v fizično obračunavanje, je on spoznal, da je treba nekaj spremeniti in se čim prej ločiti.

Igre na srečo

Kockanje je bil njen velik problem. Kako velik, je on dojel šele, ko sta zaradi njenih iger na srečo ostala brez hiše. Za dom prepozno, a za ločitev ne.

Brez pogovora o težavah

Nista se pogosto in veliko prepirala, a tudi pogovarjala ne. Zlasti ne o težavah, ki sta jih pometala pod preprogo. Prav nakopičene zamere in nesoglasja so na koncu njega pripravili do tega, da je zakonu naredil konec.

Rada je imela ženske

On je vedno sumil, da je ona lezbijka, ona ga je prepričevala v nasprotno. Na koncu sta oba, zlasti ona, morala priznati, kaj je v resnici v ozadju njene nesreče. Ločila sta se, ona je že tri leta v srečni zvezi z žensko, on je še vedno samski.

Med njiju je prišla žalost

Včasih se partnerja ločita, ker eden od njiju ne zna premagovati žalosti zaradi določenega dogodka, drugi pa ne ve, kako mu pomagati ali vsaj pokazati razumevanje. Prav to se je zgodilo enemu od parov. Osebna tragedija je na njunem zakonu pustila premočan pečat.

Vedno je govorila o ločitvi

Vedela je, da je on v vsakem primeru proti ločitvi. To dejstvo je bilo njeno orožje in je v vsakem sporu igrala na karto 'ločila se bom'. Na določeni točki je bilo njemu dovolj in je papirje za ločitev vložil sam.

Skoraj je uničil odnos s sinom

On je pred vrata postavil njenega 19-letnega sina iz prejšnjega zakona, ker je v službi dal odpoved, ni pa si našel novega dela. Dejal je, da odraslega človeka, ki noče delati, ne bo podpiral. Sin je šel živet k očetu, se vpisal na fakulteto in jo končal, si našel delo in na koncu znova zaživel z mamo, ki ga je zaradi bivšega skoraj izgubila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija