ALARM NA BENCINSKI ČRPALKI 'PREDRAMIL' POLICISTE: Vlomilce zanimali le ti izdelki

Kronika

Danes ponoči, ob 4.45, so se sprožili alarmi bencinskega servisa v Postojni. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci vlomili in odnesli cigarete. Opravljen je bil ogled, policisti Policijske uprave (PU) Koper pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 138 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Obravnavali so tudi 113 ilegalnih prehodov državne meje.

Včeraj dopoldan je v Dekanih 52-letna državljanka Belgije zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad električnim kolesom, padla in se lažje poškodovala. Izdali so ji plačilni nalog.

Danes dopoldan pa je na mejni prehod Jelšane s tovornim vozilom pripeljal 23-letni državljan BiH. Ugotovljeno je bilo, da ima na vozilu ponarejeno registrsko tablico. Sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija