ALI SE JE DRUGI KROG V IZOLI ZAČEL Z LAŽMI? Markočič je včeraj sporočil, da ga podpira Mef, a ta danes to zanika!

Izola

Kot kaže, je začetek volilne kampanje v Občini Izola zaznamovala neresnica. Danilo Markočič (DeSUS), ki se bo 2. decembra boril za županski stolček z Evgenijem Komljancem (PNI), je včeraj v sporočilu za javnost zapisal, da so ga v drugem krogu med drugimi podprli tudi člani Liste Mef in Izolani, vendar je nosilec liste Drago Mislej Mef danes to za Primorske novice zanikal.

Drago Mislej Mef in Danilo Markočič

Kot je razvidno s spodnje fotografije sporočila za javnost, ki ga je Danilo Markočič včeraj poslal medijem, so njegovo kandidaturo poleg Milana Bogatiča in Mance Vadnjal podprli tudi člani Liste Mef in Izolani.

A Drago Mislej Mef danes trdi drugače. Za Primorske novice je namreč povedal, da sta se dva predstavnika njegove liste sicer udeležila Markočičevega povabila na kavo in skupaj s še tremi protikandidati, ki so izpadli iz županske tekme, razpravljala o sestavi in načinu delovanja občinskega sveta in njegovih organov, kar je Markočič očitno razumel tudi kot podporo njegovi županski kandidaturi. Kar pa ne drži, je pojasnil Mef in dodal, da niso podpisali nobenega memoranduma ali pogodbe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Frco |  22 .11. 2018 ob  18: 45
-4
Tudi Mef je kot piha veter ,za njega je važno da lahko dela v njegovi# Ljubljanski# fešte ,noben ga ne tika ,ker vedno liže r.... tistemu od katerega ima korist.
RIBARI=MARKOČIČ=BREDA  |  22 .11. 2018 ob  17: 07
-3
RIBARI=MARKOČIČ=BREDA
super koalicija - ima vse mlade in stare
Politika = trgovanje |  22 .11. 2018 ob  16: 50
SD v Izoli ni samo Breda. Na listi SD so bili izvoljeni 4 svetniki mlajše genaracije. Breda je bila na 12. mestu, zbirala je refernčne glasove, vendar ni prišla v OS. Kdorkoli bo župan ne bo imel večine v OS brez podpore SD, ali nam je to všeč ali ne. Kar pomeni, da ne bo mogel nič narediti, zato sedaj v ozadju poteka trgovina.
Markočič (DESUS) - 3 2 IJN 2 od Bogatiča = 7 4 (SD) 2 (ISNS) = 13 svetnikov
Komljanec (PNI) - 3 2 od Dariota 1 SDS = 6 4 (SD) = 10 2 (ISNS) = 12 svetnikov, kar pomeni večino
svetnika ISNS po defaultu podpirata aktualnega župana.
3 Mef in 1 Levica bodo leva opozicija
Alle Porte |  22 .11. 2018 ob  16: 45
Če bodo mladi doma, bo zmagal Danilo. Če bodo odšli tudi mladi na volitve, potem je Evc zmagovalec.
Izolanka |  22 .11. 2018 ob  16: 37
-10
Pisite kar hocete ampak Danilo Markočič je ZAKON vsi nevoscljivci pejte se solit
isolano |  22 .11. 2018 ob  12: 43
13
GOSPOD MARKOVČIČ vi lahko kandidirate samo za sobo v domu za upokojence v Izoli,pustite ljudem ki znajo.Že tako je Izola v kanalu mesto noničev
kaj se bo šele zgodilo s našo Izolo še da ste vi župan.

@erazem |  22 .11. 2018 ob  12: 41
... "vsak razumeta podporo na svoj način" ... - če piješ kavo in se pogovarjaš o zadevah, ki so naveden v članku, NE MOREŠ RAZUMETI, DA TI JE DRUGA STRAN NAMENILA PODPORO,, saj o temu ni bilo izrečene niti besede ..., reci bobu bob ..., to je zavajanje volivcev ali če želiš, kot je napisano v naslovu članka "ali se je drugi krog začel z lažmi" . .. žal, to so dejstva ..., vsaj moje mnenje je takšno ...
...v tvojem komentarju navajaš, da g. markočič ni penzionist, mislim, da je to že druga laž, mogoče nevednost, kolikor sem seznanjen in kar se govori po izoli je g. markočič že kar nekaj časa v penziji ...
... drži, da za člana desusa ni potrebno, da uživaš zasluženo pokojnino in da je v strankji desus kar nekaj mladih, ki pa jim "stara garda" ne dovoli blizu ..., takšno je vsaj moje mnenje ...
that s all falks ...
isolano |  22 .11. 2018 ob  12: 33
12
Le kaj bomo zbrali v izoli?! Ali se bomo odločili Komljanca in spremembe ,razvijali turizem da bo mogoče čez 10 let v Izoli bolj živo ali pa bomo ostali penzionersko mesto in bomo sadili in pobirali oljke čakajoč na mizerno penzijo:)
ne razumem mlade ljudi ki podpirajo Desus samo zato ker so tako odločili nekateri prvaki list in strank.
Raggazzi vklopite razum in volite po svoji lastni presoji - nastujte bit ovce slabih pastirjev
Erazem |  22 .11. 2018 ob  12: 05
Politična kuhinja. Kot v vsaki domači kuhinji. Nikoli ne narediš mineštre točno enake kot teden prej. In to tukaj NABIJANJE medijev na nepomebnih detajlih. Da lahko volkovi mirno izbirajo plen, medtem ko se ovce (narod) ukvarja s tem ali so samo pili kavo ali se tudi podpirali. Očitno razumeta "podporo" vsak na svoj način.
V Izoli res prevladuje rdeča barva že desetletja (kljub modri občinski zastavi :) ) ampak to niti ni tako pomembno. Občinska politika je bila vedno v službi stricev iz ozadja in ti strici v Izoli živijo in odločajo o pomembnih zadevah. Izvolitev Skoka bi za njih pomenil udarec po glavi (mimogrede Breda je z njimi obračunavala preko sodišč), zato so sponzorji enega izmed preostalih kandidatov. Katerega? -hitro vam je lahko jasno, če vsaj malo poznate razmere.... @Ma Izolani - Markočič ni penzionist in za biti član Desusa tudi ni pogoj pemzija. @Izola d'Istria - rezultat ne bo enak. Poglej si razmerja v občinskem svetu. In z napačno izbiro bomo imeli Županja z manjšinsko koalicijo -Neko tako sra...e kot v parlamentu. :(
Homo  |  22 .11. 2018 ob  11: 59
Rdečkarjev se ne bomo nikoli znebili.
Rdečkarji so nova sorta človeške vrste, ki je že toliko gensko spremenjena, da vrnitve nazaj ni več.
Ostali smo tako obsojeni na izumrtje, kot se je to zgodilo neandertalcem.
Marjann |  22 .11. 2018 ob  10: 22
Kdaj se bomo osvobodili teh rdečkarjev? Smo res primorani to zlo še naprej prenašati? Je Izola ugrabljeno mesto boljševikov?
V Kopru so jih pospravili že pred 16 leti.
Tudi v Piranu so se streznili. Gantar, ki je član stranke DeSUS, se je volitev udeležil s svojo listo, ker ni želel javno izpostavljati svoje provenience.
Česar naši sosedje že zdavnaj več nočejo je za nas v Izoli oh in sploh.

Pravilno bi bilo, da se že enkrat osvobodimo teh SD in DeSUS upokojencev in poiščemo alternativo, ter naredimo to, kar so drugi že zdavnaj.
Ma |  22 .11. 2018 ob  09: 58
Je mislil, da bo lepše izpadlo oz. bo Izolanom bolj všeč, če se doda Mef-a. Samo da je...:)
1