ANALIZA ZADOVOLJSTVA S KAVO IZ AVTOMATOV 24 TO GO: Poglejte, kaj menijo stranke

Trendi

V ekskluzivni promociji kavnih napitkov, ki je bila izvedena v sredo, 8. novembra, ter v četrtek, 9. novembra je sodelovalo približno 1.000 anketirancev. Ankete so se izvajale na več lokacijah na Obali, med drugim tudi v Splošni bolnišnici Izola in Luki Koper, kjer se nahajajo prodajni avtomati 24 TO GO. Anketiranci so bili v zameno za izpolnitev ankete nagrajeni s toplim napitkom po izbiri in rogljičkom.

Anketiranje je omogočilo vpogled v navade in preference anketirancev glede uživanja kave. Raziskava je zajemala različne demografske skupine, in sicer upokojence, ki so prednjačili na zunanjih lokacijah po sprehajalnih poteh, zaposlene, študente in samozaposlene.

Na zunanjih lokacijah je bilo tako anketiranih približno 40 odstotkov upokojencev in 40 odstotkov zaposlenih, medtem ko so preostali predstavljali študente in samozaposlene. V Splošni bolnišnici Izola so med anketiranci prevladovali zaposleni, ki so predstavljali 62 odstotkov, sledili so študentje s 30 odstotki in ostali z 8 odstotki. V družbi Luka Koper je bila anketa usmerjena izključno na zaposlene, med katerimi je bilo tudi nekaj študentov.

Kavo iz avtomatov 24 TO GO vsakodnevno pije kar polovica ljudi 

Presenetljivo dejstvo, ki ga je razkrila raziskava, je, da kar 52 odstotkov anketirancev dnevno uživa kavo iz avtomata. Dodatnih 17 odstotkov jih kavo iz avtomata zaužije enkrat tedensko, medtem ko 24 odstotkov to stori večkrat tedensko.

Odlične ocene za kakovost kave 

Ko gre za izbiro med dvema možnostima kave, je večina anketirancev, natančneje 57 odstotkov, izbrala kavo Lavazza. Preostalih 43 odstotkov pa se odloča za kavo 24 TO GO. Rezultati kažejo na jasno priljubljenost Lavazze med anketiranci, hkrati pa poudarjajo privlačnost blagovne znamke 24 TO GO.

Pohvalno je tudi dejstvo, da je večina anketirancev (59 odstotkov) ocenila kakovost kave z oceno odlično (5), medtem ko jo je 32 odstotkov ocenilo kot prav dobro (4). To nedvomno kaže na visoko zadovoljstvo med tistimi, ki so sodelovali v anketi.

Skratka, kave iz avtomatov 24 TO GO so priljubljene med različnimi skupinami anketirancev, kar odraža visoko kakovost njihove ponudbe.

Deli novico: