ANKARAN: Eden največjih podpornikov Strmčnika, dolgoletni svetnik Pejanović javno odrekel podporo županu

Ankaran

Zoran Pejanovič, dolgoletni občinski svetnik in goreč podpornik ankranskega župana Gregorja Strmčnika in liste Radi imamo Ankaran, je včeraj na družbenem omrežju Facebook objavil, da župana in njegove skupine ne podpira več. 

Ankaranski občinski svet, Zoran Pejanović je prvi z desne. Foto: Facebook/Radi imamo Ankaran

V objavi je zapisal, da ga je župan Gregor Strmčnik pred mesecem dni povabil k sodelovanju na lokalnih volitvah, kjer bi ob morebitni zmagi nastopil svoj tretji mandat v občinskem svetu. Povabilo župana je zavrnil, svojim podpornikom pa pojasnil, da je sodelovanje zavrnil, ker "ne misli podpirati peščice ljudi v Ankaranu, ki so v preteklosti škodovali skupnosti"

'Peščici ljudi', kot jo je označil Pejanović, po njegovih besedah naj ne bi bilo mar za dobrobit občanov in občine Ankaran, zanimale naj bi jih le funkcije in denarna nakazila. To sicer ni edini razlog, zaradi katerega je sodelovanje zavrnil, saj so "tudi druge stvari, ki niso na mestu", podrobneje pa zadev ni pojasnil. 

Obvestilo za moje podpornike - volilce ???? Pred dobrim mesecem, sem dobil klic župana Gregorja Strmčnika, da bi...

Objavil/a Zoran Pejanovic dne Nedelja, 13. november 2022

"Z zapisom na Facebooku sem želel samo obvestiti svoje podpornike, da župana in njegove skupine Radi imamo Ankaran ne podpiram več, to je vse, kar imam povedati na to temo", je bil v odgovoru na naše vprašanje, če bi lahko podrobneje pojasnil razloge za svojo odločitev, kratek Pejanović. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Silvana63 |  15 .11. 2022 ob  09: 59
-83
Kaj je zadrževalo 'dolgoletnega svetnika', da ni 'nepravilnosti' prijavil že prej oz. takoj? Je bil pri koritu in ga zdaj NISO povabili k sodelovanju? Ali pa ima katera od kandidatk bolj polno korito? Strmčnik za vedno!!!
vseved |  14 .11. 2022 ob  21: 03
-89
Govno! Juričeva mu je zagotovo obljubila kakšno parcelico ob morju, tako kot mnogim,ki gredo mimo njenega štaba!