AUDI IN BMW V PIRANU IN KOPRU UKRADENA Z DRUGIM KONTAKTNIM KLJUČEM? Kupci so ob nakupu vozila prejeli samo enega (FOTO)

Kronika

Minuli konec tedna se je na nas obrnila bralka, ki so ji v soboto sredi belega dne v Piranu ukradli avtomobil. Za eno uro je parkirala pred piransko osnovno šolo, ko se je vrnila, pa vozila Audi Q2, sive barve, registrskih oznak KP EC-223, ni bilo več na mestu, kjer ga je pustila. Čez vikend sta bili na območju PU Koper ukradeni še dve vozili.

Bralka iz Pirana je avtomobil parkirala pred piransko osnovno šolo v soboto ob 14.00. Ko se je čez eno uro vrnila, vozila ni bilo več na parkirnem mestu. Policijo je o tatvini obvestila ob 15.15. Kamere videonadzora naj bi vozilo zabeležile na mejnem prehodu Škofije ob 15.10.

Prav tako v soboto, ob 19.30, so koprski policisti dobili prijavo, da je bil v Kopru ukraden avtomobil znamke BMW, črne barve, registrskih oznak KP NG-743. Parkiran je bil pred trgovino, oškodovanka pa je ključe vozila imela pri sebi, so sporočili iz koprske policijske uprave.

Kot smo neuradno izvedeli, naj bi bilo vozilo ukradeno v Piranu in vozilo ukradeno v Kopru, kupljeno pri istem prodajalcu vozil.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o še eni tatvini avtomobila znamke BMW, letnik 2019, črne barve. Ukraden je bil v Divači. Vozilo nima pokrova motorja in nima vetrobranskega stekla, navajajo na policijski upravi Koper in dodajajo:

"Kriminalisti intenzivno preverjajo okoliščine izvršenih tatvin, saj je bilo v dveh primerih ugotovljeno, da ne gre za tako imenovane klasične tatvine. Obstaja velika verjetnost, da so bila vozila odpeljana z drugim kontaktnim ključem, saj so kupci ob nakupu rabljenih vozil prejeli zgolj en kontaktni ključ."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  08 .04. 2024 ob  16: 17
Resnica
JKDWingChun |  08 .04. 2024 ob  16: 16
11
Aha pa smo tam. A moj komentar ste zbrisali,ker nekomu ni všeč r