BALENCIAGA PONOVNO DVIGA PRAH: Če bi ga imeli, bi zanj odšteli čez tisoč evrov (FOTO, VIDEO)

Trendi

Balenciaga, sinonim za modni prestiž, je ponovno šokirala s svojo edinstveno kreacijo. Po torbici, ki je spominjala na vrečo za smeti, in 'prav posebnih' supergah, je zdaj v ospredju krilo iz frotirja, ki stane 1.250 dolarjev oziroma 1.145 evrov.

Demna Gvasalia, mojster oblikovanja pri Balenciagi, je v okviru pomladne kolekcije za leto 2024 lansiral 'unikaten' kos oblačila - krilo, izdelano iz kakovostne frotirane tkanine. Z Balenciaginim logotipom na sprednji strani je to hibridno oblačilo, ki presega meje med brisačo in modnim kosom, namenjeno nositi kot pravo krilo. Z dodatnim nastavljivim pasom in dvema gumboma na notranji strani je to več kot le oblačilo, je umetniški izraz.

Na spletni strani Balenciage lahko občudujete novo stvaritev na manekenu, ki krilo iz frotirja spretno kombinira s puloverjem, širokimi kargo hlačami in elegantnimi sončnimi očali.

Znamka je vedno slovila po svojih nekonvencionalnih modnih izdelkih. Aprila so predstavili balerinke za moške v treh barvah, ki stanejo 925 dolarjev oz. 848 evrov. Lani so sprožili val ogorčenja z 'uničenimi' supergami za 1.850 dolarjev oz. 1.695 evrov. Nekaj mesecev kasneje so ponovno vzbudili pozornost z vse prej kot običajno torbico za 1.790 dolarjev oz. 1.640 evrov. Nekateri so opozarjali, da se znamka morda že preveč norčuje iz svojih privržencev. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  25 .11. 2023 ob  16: 32
10
to je res drago norčevanje, vendar, če norci kupujejo, naj jim bo