BIVŠI DIREKTOR PU KOPER NA NOVEM POLOŽAJU: Postal je namestnik generalnega direktorja policije

Koper

Novi direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi David Antolovič je včeraj prevzel posle, potem ko ga je v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav v ponedeljek pooblastil za vodenje te uprave. Obenem je bil z včerajšnjim dnem imenovan novi namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle.

Kot so zapisali na spletni strani Policije, je Antoloviču naloge in obveznosti funkcije direktorja Uprave kriminalistične policije uradno predal Vojko Urbas, ki je upravo vodil od 8. aprila 2020.

Antolovič je sicer dolgoletni karierni policist ter izkušen kriminalist za preiskovanje gospodarske kriminalitete. Pred zaposlitvijo kot pomočnik direktorja na Nacionalnem preiskovalnem uradu je bil zaposlen na Policijski upravi Celje, so navedli.

Novi namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle pa si je v policiji od leta 1986 nabiral izkušnje kot policist, kriminalist in komandir, bil je tudi vodja sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana ter nazadnje, od novembra 2019 do novembra 2021, direktor Policijske uprave Koper.

BONUS VIDEO: Na Obali so pripravljeni na turiste, bodo ponovili rekordno sezono iz leta 2019?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija