KOPRSKI POLICISTI O BRUTALNEM NAPADU: Gre za mladoletnika; neuradno je bil snemalec na invalidskem vozičku (FOTO, VIDEO)

Koper

Posnetek brutalnega pretepanja brezdomca v Kopru, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, kaže, kako mladenič pristopi k moškemu in ga zasuje z udarci. Ko moški pade na tla, nasilnež nadaljuje z brcami.

Znova smo priča nepojmljivemu pouličnem nasilju. Po družabnih omrežjih je zaokrožil posnetek brutalnega pretepanja, ki kaže, kako mladenič pristopi k moškemu in ga zasuje z udarci. Dogodek naj bi se zgodil pred Planetom Tuš v Kopru.

Na Facebooku, kjer se je pojavil posnetek brutalnega pretepanja, se pojavljajo tudi ugibanja o identiteti napadalca, ki se je izživljal nad moškim, prav tako so povezavo posnetka posredovali Policijski upravi Koper.

V uredništvo smo prejeli tudi fotografijo s kraja incidenta, ki je po navedbah bralca nastala 27. oktobra okoli 22.30.

Koprski policisti so bili o dogodku obveščeni že pred časom, natančneje v petek, 27. oktobra, ob 20.11. Blizu koprskega nakupovalnega središča sta se – tako izhaja iz policijskega poročila – pretepala dva mlajša moška. Policisti so na kraju izsledili poškodovanega 32-letnega moškega, ki je povedal, da je, medtem ko je spal na klopci, do njega pristopil njemu neznani fant in ga pričel brez razloga pretepati.

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilništva, odrejen je bil tudi strokovni pregled na mamila

Kot so nam potrdili na Policijski upravi (PU) Koper, sta storilca, gre za dvojico, s kraja zbežala, a so ju policisti kmalu zatem prijeli. Eden izmed njiju je rojen leta 2004, zanj sledi plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru. 

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil ta tisti, ki je dogajanje snemal, bil pa naj bi na invalidskem vozičku.

Drugi, napadalec, je rojen leta 2007 in je še mladoleten. Ob pridržanju se je aktivno upiral. Sledi mu obdolžilni predlog zaradi kršitve javnega reda in miru, pa tudi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva. Obveščeni so bili tudi starši mladoletnika. 

Žrtev naj bi imela poškodovano arkado, obstaja pa tudi sum zloma nosu in čeljusti, pa tudi druge poškodbe glave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  14 .11. 2023 ob  22: 00
-18
Karate kid.
JKDWingChun |  14 .11. 2023 ob  15: 46
-4
Draga Policija. Mislim da invalidski voziček nima balance kot je lepo razvidno iz videa. Mislim da je precej jasno videt da gre za električni skiro!

No toliko o naši POLICIJI. pristanska je vedno bla in vedno bo.
vid |  14 .11. 2023 ob  13: 47
53
Ko jih ujamejo in gredo sedet so ga najebali. Dobesedno najebali!
JKDWingChun |  14 .11. 2023 ob  12: 30
108
Uf škoda da ni blo mene mimo takrat. Bi temu ki je pretepal človeka polomil kosti na rokah in temu ki je snemal telefon zabil v šupak!
Če ze nisi toliko da bi cloveku primaknil kak evro ali mu kako drugace pomagal, potem ga vsaj pusti na miru.
Aja pa se to bi se moral ta majmun zamislit da bo mogoce tudi on kdaj tako koncal na ulici..mogoce bo tudi njega kdo pretepel kar tko.