CESTE VZELE ŠE ENO ŽIVLJENJE: Zaradi hudih poškodb je na kraju umrla

Kronika

V torek ob 17.38 se je v bližini Dunajske ceste 106/C v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 91-letna peška, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je peška prečkala vozišče Dunajske ceste izven prehoda za pešce. Ko je prišla do sredine vozišča, je stopila na levi prometni pas desnega smernega vozišča Dunajske ceste, gledano iz smeri Baragove ulice. Vozila, ki so vozila po levem prometnem pasu, iz smeri Baragove ulice so se ustavila, da so preprečila trčenje. Peška je nadaljevala s prečkanjem in ko je prišla na desni prometni pas, je tedaj po njem, iz smeri Baragove proti Dimičevi ulici pripeljala 34-letna voznica osebnega avtomobila in kljub zaviranju trčila v peško. Kljub nudenju prve pomoči in oživljanju reševalcev Splošne nujne medicinske pomoči Ljubljana, je peška ob 18.15 zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrla.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 103 prometne nesreče, v katerih je ena oseba umrla, šest nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, tri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 35 kršitev javnega reda in miru ter 90 kaznivih dejanj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija