ČUSTVA SO SE OHLADILA, KAJ ZDAJ? Zakonca sta stopila iz cone udobja in ponovno prebudila strast (FOTO, VIDEO)

Trendi

Zakonca iz Velike Britanije, 43-letna Jemma in 40-letni Daz, sta se spoznala leta 2014. Kljub trdni povezanosti pa sta začutila, da njuno razmerje ni več to, kar je bilo, saj so se čustva ohladila. Nista se želela raziti, zato sta se odločila za korak v neznano. Rekla sta si, da je svingerstvo tisto, kar potrebujeta, da ponovno prižgeta plamen strasti in naredita svojo zvezo bolj razburljivo.

View this post on Instagram

A post shared by Jem & Daz (@jemanddaz)

Začetki niso bili lahki, saj je odprtost za spolne odnose z drugimi ljudmi za marsikoga nekaj nedoumljivega. A Jemma in Daz sta se odločila stopiti iz cone udobja in poskusiti nekaj, kar mnogi le razmišljajo. Včasih se zabavata s pari, drugič vsak zase, poroča New York Post.

Zadovoljna zakonca trdita, da je bila odločitev za svingerstvo nekaj najboljšega, kar sta storila za svoje razmerje. "To je edini način, da se razmerje izboljša, da znova prižgete iskro in je spet vznemirljivo ... drugačno," poudarjata.

View this post on Instagram

A post shared by Jem & Daz (@jemanddaz)

Kljub avanturam v spolnosti pa je ključnega pomena zaupanje. Ljubosumje ne spada v njun svet. Ko ne seksata s tretjimi osebami, sta povsem običajen par. Skupaj se rekreirata v fitnesu, uživata v sprehodih, gledata televizijo in predvsem uživata v dragocenih trenutkih drug z drugim.

View this post on Instagram

A post shared by Jem & Daz (@jemanddaz)

Jemma izpostavlja, da svingerstvo ni le vir seksualnega zadovoljstva, temveč ji je prineslo tudi samozavest in izboljšanje samopodobe. Poudarja, da se v svoji koži še nikoli ni počutila tako dobro.

Čeprav sta na začetku doživljala nekaj težav z ljubosumjem, sta se hitro prepustila užitkom, spoznavanju in sprostitvi. Sprva ni bilo lahko gledati svojega partnerja v vročem trenutku z drugo osebo, a je to postalo del njune intimnosti in začela sta resnično uživati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  04 .02. 2024 ob  08: 45
Aurelio Juri?