DOBRODELNI MOTORISTI ZA KOLEDAR IZTRŽILI 200 EVROV: Palčici Pomagalčici bodo poklonili skoraj dvakrat več

Koper

Društvo ljubiteljev mopedov in motornih koles Baril Riders iz Kopra je minulo nedeljo zaključilo dobrodelno dražbo letošnjega, sicer tradicionalnega koledarja društva. Za Tomosov koledar so iztržili 200 evrov, a humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki bodo poklonili skoraj še enkrat toliko.

Ljubitelji mopedov in motornih koles Baril Riders so tudi letos oziroma že ob izteku lanskega leta pokazali svoje veliko srce. Ob tradicionalni vožnji Božičkov na Tomosovih motorjih po obalnih mestih, s katero vsako leto razveselijo kopico otrok, pa tudi starejših, so 10. februarja na dražbo dali letošnji koledar društva.

Izklicna cena je bila 20 evrov, končna pa je dosegla 10-krat več. Društvo je za koledar tako dobilo 200 evrov, ki jih bodo, kot že napovedano, podarili humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki. "Člani društva smo v prostem času tudi sami dobrodelni škrati, saj smo tudi kot društvo dobrodelni že nekaj let, zato bomo znesku dodali še 150 evrov," so nam sporočili Baril Ridersi. Celoten izkupiček bo predan v sklad za malega Urbana, ki ga je Palčica Pomagalčica pred meseci vzela pod svoje okrilje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija