DOBRODELNI ROCK MARATON V VANGANELU: "Celoten izkupiček bomo posredovali osebno tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo"

Koper

V ponedeljek, 14. avgusta, na dan solidarnosti, se bo v Vanganelu pri Kopru odvijal dobrodelni koncert, ki ga organizira Moto klub Kondor. Koncert je namenjen zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim v poplavah, vsi nastopajoči kot tudi organizatorji ter vsi, ki bodo pri izvedbi koncerta sodelovali, pa so se odpovedali honorarju.

V ponedeljek se bo v Vanganelu pri Kopru odvijal dobrodelni koncert, ki ga organizira Moto klub Kondor. "Vsi vemo, da je ogromno družin ostalo brez premoženja in strehe nad glavo zaradi vodne ujme, ki je prizadela nekatere dele Slovenije. Prav je, da stopimo skupaj in pomagamo, kakor bajkerji najbolje znamo. Z žurom!" so zapisali.

Koncert je namenjen zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim v poplavah, vsi nastopajoči kot tudi organizatorji ter vsi, ki bodo pri izvedbi koncerta sodelovali, pa so se odpovedali honorarju.

"Z bendi smo se dogovorili, da se popolnoma odrečejo honorarju, celoten izkupiček pa bomo posredovali osebno tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo," poudarjajo.

Pridružite se nam na posebnem dobrodelnem koncertu "Rock Maraton", kjer bomo združili moči za pomoč po uničujočih...

Posted by Moto klub Kondor on Srijeda, 9. avgust 2023.

Kot so nam povedali, bodo zbrana sredstva razdelili v sodelovanju z lokalnimi motoristi tako, da bodo šli na teren in našli ljudi, ki so najbolj potrebni pomoči in so bili v socialni stiski, še preden jim je naravna katastrofa vzela še tisto malo, kar so imeli. Seznam nastopajočih najdete na njihovi Facebook strani.

Kot še poudarjajo v Moto klubu Kondor, so na koncert vabljene vse generacije ljubiteljev rock'n'rolla oziroma vsi, ki želijo izraziti svojo solidarnost in po svojih močeh pomagati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  12 .08. 2023 ob  18: 05
Ce bo prost vstop alora bo treba popit cim vec