DOMA PLAČUJE 'LEPO' NAJEMNINO, A STARŠA NISTA ZADOVOLJNA: Nočeta, da se dnevno tušira

Trendi

Medtem ko večina ljudi prispeva k stroškom, ko živi pri starših, lahko postane zapleteno, ko poskušate najti ravnotežje med poštenostjo in uživanjem pod toplim tušem, še posebej, če vodo delite s številčno družino.

Ena oseba je razkrila, da se starši pritožujejo nad njenim 15-minutnim dnevnim tuširanjem. Starša sta sinu rekla, naj bo bolj preudaren, saj se mora preostala družina žrtvovati (imata štiri otroke), da bi zmanjšali stroške. Sin je zdaj v dilemi, saj ima občutek, da je plačilo 100 funtov (približno 117 evrov) na teden dovolj, da se tušira, kolikor časa želi, a vseeno sprašuje, ali je prav, da vztraja pri svojem ali sprejme, da je njegovo početje rahlo sebično.

V anonimnem prispevku na Mumsnetu je razburjen sin pojasnil, da se je prej tuširal tudi po pol ure na dan, toda kmalu je ugotovil, da je res porabil preveč tople vode. Zdaj se tušira 15 minut, vendar po mnenju staršev je to še vedno preveč.

Ljudje so hitro izrazili svoja mnenja in mnogi niso mogli razumeti, zakaj bi se tako dolgo tuširal. En uporabnik je vprašal: "15 minut pod prho? To je veliko predolgo." Medtem ko je drugi dodal: "Težko čakam tri minute, saj sem skoraj vedno v in iz v dveh minutah." Tretji pa je dodal: "Preveč dolgo. Pri nas ne bi ostalo vroče vode za kogarkoli drugega, če bi bil tako dolgo pod tušem. Nepravičen si."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija