DRAMA NA KALIČU: Ko sta izstopila iz avta, sta se vanju zakadila psa

Kronika

Včeraj sta na Kaliču dva spuščena psa napadla moškega in žensko. Vanju sta se zakadila, ko sta stopila iz vozila.  

Ženska se je uspela zapreti v avto, moškega pa je eden od psov ugriznil v hrbet, drugi pa v nogo. Zoper lastnika psov bodo policisti uvedli hitri postopek, obvestili pa bodo tudi veterinarsko inšpekcijo. 

V eni od koprskih prodajaln so opazili moškega, ki je hotel zapustiti prodajalno z več parfumi, ki jih ni plačal.Povabili so ga v službene prostore, kjer je parfume odložil, zatem pa pričel kričati, zaposlenega odrinil in pobegnil. Policisti so ga izsledili in prijeli, podjetje pa je podalo prijavo za tatvino parfumov različnih znamk. 20-letnemu državljanu BiH sledi kazenska ovadba, zaradi kršitve javnega reda in miru pa je moral plačati tudi globo. 

V Piranu je nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil, iz katerega je ukradel nahrbtnik s telefonom, dokumenti in bančnimi karticami, iz poslovnih prostorov v Kopru pa je neznanec ukradel prenosni računalnik znamke HP in gotovino. V Poletičih je nekdo vlomil v hišo, kaj je odnesel se še ugotavlja. 

Včeraj popoldan so policisti pri Ilirski Bistrici ustavili 30-letnega državljana Hrvaške, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Ob 23.30  pa so  v Luciji zasegli osebni avtomobil še 26-letniku, ki je za volan prav tako sedel brez vozniškega dovoljenja. Obema sledi obdolžilni predlog in srečanje s sodnikom za prekrške. 

V zadnjih 24ih urah so Policisti Policijske uprave Koper intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 134 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.  Na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 37 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija