EKSPLOZIJA V PEKARNI GROSUPLJE: Poškodovanih sedem ljudi

Kronika

V Pekarni Grosuplje je prišlo do eksplozije in požara, je za STA potrdil predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje Iztok Vrhovec. Po podatkih policije naj bi bilo lažje poškodovanih sedem oseb. Po navedbah Vrhovca je požar že pogašen, stvari pa so pod nadzorom.

Fotografija je simbolična.
 
Po besedah Vrhovca je šlo po prvih podatkih za eksplozijo plina na prezračevalni napravi za plin, eksplozijo pa so okoliški prebivalci čutili kot nekakšen potres. Nastala je materialna škoda, ki pa jo težko oceni. Po informacijah direktorja grosupeljske občinske uprave Dušana Hočevarja naj bi do eksplozije prišlo v skladiščnem delu, zato stroji za proizvodnjo kruha naj ne bi bili poškodovani. Hočevar si zato želi, da bi lahko proizvodnja znova stekla čim prej.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o eksploziji obveščeni nekaj po 14. uri. Trenutno so na kraju interventne službe, ko bodo vzpostavljeni pogoji za delo, pa bodo policisti pričeli z ogledom kraja in ugotavljanjem vzroka eksplozije, so zapisali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija