FRANCOZOMA V HOTELU NA KOZINI UKRADLI GOTOVINO: Denar iskali tudi vlomilci v Kopru

Kronika

Na Kozini je neznanec iz hotelske sobe francoskemu paru ukradel gotovino, so danes sporočili iz koprske policijske uprave. Denar je odnesel tudi vlomilec, ki je vlomil v trgovino na Kidričevi v Kopru. Policisti so dobili prijavo o še dveh poskusih vloma v dva poslovna prostora v isti ulici, ki pa se neznancem nista posrečila.

V Luciji so včeraj ukradli moped Piaggio, tip ZIP 50, kovinske temno rdeče barve, registrskih oznak KP VZ-82, vreden 500 evrov.

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper posredovali v 56 primerih, na številko 113 so prejeli 137 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali petkrat.

Včeraj dopoldne so na avtocesti pred Razdrtim, kjer je omejitev hitrosti 110 km/h, policisti ujeli dva voznika, ki sta bila prehitra. Oba sta bila Italijana, prvi je vozil 159 km/h, drugi pa 164 km/h. Okoli 19.00 pa je 29-letni Hrvat z avtomobilom peljal pri Bledu 156 km/h, omejitev je 100 km/h. Policisti so voznika opazili pri Jelšanah, kjer so mu napisali globo.

V Kopru so 47-letniku zasegli predelan moped Piaggio, tip ZIP 50, ker je bil predelan.

V Sežani so včeraj popoldne ustavili 43-letnega voznika avtomobila, ki je v času prepovedi vožnje vozil neregistriran avtomobil brez registrskih tablic.

Ob 18.30 je v Jagodju zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padel 62-letni kolesar. Trčil je v cestni robnik. Prepeljan je bil v SB Izola, kjer so ugotovili, da ima zlomljeno nadlaket.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija