GANLJIVA SEVERININA OBJAVA, NAMENJENA SINU ALEKSANDRU: "Oprosti mi sin, ker res ne vedo, kaj delajo"

Svet

Poročali smo že o tem, da je slavna hrvaška pevka Severina izgubila sodno bitko za skrbništvo nad svojim sinom Aleksandrom, ki ga je sodišče dodelilo njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću. čeprav sodba še ni pravnomočna, mu je morala že zdaj pripeljati otroka. Severina se je na dogajanje danes odzvala prek Facebooka, kjer je v ganljivi objavi, namenjeni svojemu sinu, med drugim zapisala: "Veš, sin, to so samo neki papirji, ki jih je nekdo napisal, in neke črke, ki jih je nekdo natipkal v besede, ki ne veljajo za naju dva. Odzveli so naju enega od drugega fizično, toda to je vse, kar so lahko storili. "

V objavi je zapisala, da so po sedmih letih in pol določili, da sme sina videti samo 88 ur mesečno. "Ampak, veš, kaj vse lahko narediva, z 88 urami? Lahko delava čudeže. Dovolili so mi, da lahko dvakrat mesečno spim s teboj in te uspavam ... Hej, koliko si lahko poveva v teh dveh večerih, tega si ne morejo niti zamisliti. Ob vseh drugih večerih bo mama mislila nate. Ker se spreminjaš v vsako mojo misel in se vsaka moja misel spreminja vate," je nadaljevala svoj zapis.

Kot je dodala,"te čudne besede, ki obstajajo samo an papirju, a ne v realnosti, je napisala neka teta, ki ne ve, kdo sva midva in se igra z nama ... Teta je na višji ravni igre. Uvedla je nova pravila v igrico, imenovano 'hrvaško pravosodje'. Tega nisva niti slutila, siva poznala pravil. To so njena pravila, njihova, ne najina".

Svoj ganljiv zapis je zaključila z besedami: "Oprosti mi sin, ker res ne vedo, kaj delajo ...".

Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne...

Objavil/a Severina dne Petek, 29. november 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  30 .11. 2019 ob  09: 06
-4
Kaj ti bo mama, mame samo težijo. Fotri so ta boljš! Res da fotri včasih ne vedo s kakšnim hudičem so se poročili. Uh.
vseved |  29 .11. 2019 ob  21: 37
-2
OČITNO JE OČE BOLJ PRIMEREN ZA VZGOJO OTROKA.