GORIČANKA KONČALA V PRIPORU: Pri njej si lahko dobil heroin, kokain ali metamfetamine

Kronika

Novogoriški preiskovalni sodnik je za 41-letno osumljenko, doma z območja Nove Gorice, po zaslišanju odredil pripor, s tem pa se je zaključila policijska preiskava, ki jo je usmerjalo državno tožilstvo. 41-letnici so prišli na sled policisti postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica, ki so posumili, da preprodaja kokain, heroin in metamfetamine.

Fotografija je simbolična.

Preiskava 41-letnice se je pričela konec junija letos. Ko je policistom uspelo zbrati dokaze za tri kaznivega dejanja preprodaje mamil odvisnikom na območju Nove Gorice, so tožilstvu dali pobudo, da novogoriškemu preiskovalnemu sodniku predlaga izdajo odredbe za hišno preiskavo pri osumljenki doma. Sodišče je izdalo dve odredbi.

15. avgusta so policisti osumljenko izsledili in pri njej opravili preiskavi, med katerima so zasegli več gramov kokaina, heroina, metamfetaminov in pripomočke za prodajo.

Osumljenko so policisti pridržali in je bila naslednjega dne, v sredo, 16. avgusta, privedena na zaslišanje k dežurni preiskovalni sodnici, ki je zanjo odredila pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija