GROZA NA REKI: Moška, ki sta bila v partnerskem razmerju, zaradi hudih poškodb umrla v bolnišnici (VIDEO)

Kronika

Tragedija se je pripetila danes zjutraj nekaj minut po 6.00, reševalci nujne medicinske pomoči so prihiteli na kraj ob 6.30. Moška sta bila prepeljana v bolnišnico, kjer pa sta kljub trudu zdravnikov podlegla poškodbam. Kot poročajo hrvaški mediji, gre za moška, ki sta bila v partnerskem odnosu oziroma v razmerju.

Eden od moških naj bi drugega poškodoval z nožem, nato pa še sebe. Gre za 44-letnika in 38-letnika, oba hrvaška državljana, je potrdila policija.

Zaradi hudih poškodb sta bila oba prepeljana v KBC Rijeka, kjer sta umrla. O vseh znanih podatkih bo policija obvestila državno odvetništvo. Zgodilo se je v večstanovanjski stavbi za nujne namestitve mesta Reka na Škurinju.

Kot je za medije povedala soseda, ki je moška zjutraj videla okrvavljena, ko je stopila iz stanovanja, je bil starejši umirjen in zadržan, medtem ko naj bi bil mlajši agresiven in odvisnik, ki je pogosto delal probleme ter se verbalno in tudi fizično spravljal na sosede. Ko je stopila iz stanovanja, naj bi ji eden od moških dejal: "Poglej, kaj mi je naredil v spanju, zabodel me je."

Poklicala je tretjega soseda, ki je obvestilo policijo. Kot je še povedala, je tudi sama imela težave z 38-letnikom, ki jo je napadel, vendar zaradi 44-letnika zadeve ni želela prijaviti policiji.

Upravnica stavbe za nujno namestitev je za medije povedala, da je bil samo 44-letnik njihov uporabnik od leta 2021 in da je živel v sobi v velikosti 16 kvadratnih metrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija