GROZA PRI KOPRSKEM POKOPALIŠČU: Pretepla mlajšega fanta in se odpeljala z avtomobilom

Kronika

Včeraj ob 13.18 so policisti dobili obvestilo, da sta dva moška v Kopru, pri pokopališču, pretepla mlajšega fanta in se odpeljala z osebnim avtomobilom. Oškodovanca so policisti kmalu izsledili in ugotovili, da je lažje poškodovan, vendar v postopku ni želel sodelovati. Zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje nasilništva.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in en vlom, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

Pri Izoli so ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 18.30 je v vasi pri Ilirski Bistrici razgrajal moški pod vplivom alkohola. Ker se po prihodu policistov na kraj ni umiril in se je nedostojno vedel, so mu odredili pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog.

V Marezigah so vlomili v hišo in pregledali prostore, zatem pa ukradli gotovino, ročne ure in nakit.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija