GROZA V DALMACIJI: S palico hudo poškodoval 18-letnico in jo spolno zlorabil

Kronika

Hrvaška policija išče moškega, ki je včeraj v zgodnjih jutranjih urah v Splitu s palico udaril 18-letno dekle, nato pa jo spolno zlorabil.

Po poročanju hrvaških medijev je moški včeraj v zgodnjih jutranjih urah na območju Splita s palico udaril mlado žensko, nato pa jo je prisilil k dejanju, ki je enačeno s spolnim odnosom, so sporočili tudi iz splitsko-dalmatinske policijske uprave. .

Kot piše Slobodna Dalmacija, se je napad zgodil v četrti Kman nekaj pred tretjo uro zjutraj. Po neuradnih podatkih je napadeno dekle staro 18 let.

18-letnico so prepeljali v bolnišnico, kjer so ji zagotovili ustrezno zdravniško pomoč. Ugotovljeno je bilo, da je utrpela hudo telesno poškodbo v obliki zloma zapestja. Potrjene so bile tudi lažje poškodbe v predelu glave. Po pregledu je bila odpuščena v domačo oskrbo.

Poteka intenzivna kriminalistična preiskava, policija napadalca išče, in je ob tem pozvala vse občane, ki bi imeli koristne informacije v zvezi s tem primerom, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo policijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija