GROZILA OTROKU, KER JO JE MOTILA IGRA Z ŽOGO: Posredovati so morali koprski policisti

Kronika

Minuli petek je prišlo do medsosedskega spora v zaledju Kopra, ker se je otrok igral z žogo, to pa je zmotilo sosedo. Pričela je kričati na otroka in mu celo groziti. Na kraju so posredovali policisti, ki so ženski izdali plačilni nalog.

V soboto nekaj minut pred 17.00 je 53-letnik poklical policijo in povedal, da ga je v okolici Kopra ugriznil sosedov pes. Utrpel je površinske rane na roki in nogi. Policisti so zoper 80-letnega lastnika psa uvedli hitri postopek.

Včeraj so koprski policisti obravnavali nasilje v družini. Moškemu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, čaka ga še kazenska ovadba.

Včeraj nekaj minut po 18.00 so koprski policisti dobili prijavo, da je na območju Studenca pri Postojni razlita večja količina gnojnice. Do razlitja je najverjetneje prišlo zaradi poškodbe betonskega bazena, v kateri gnojnico hranijo.

Sinoči nekaj minut pred 22.00 sta se v okolici Ilirske Bistrice sprla soseda. Do spora je prišlo, ko je 51-letnik pred sosedovo hišo odvrgel smeti. Zaradi kršitve javnega reda in miru bo zoper 51-letnika uveden hitri postopek in predlog prekrškovnemu organu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  19 .02. 2024 ob  15: 13
13
Dokler ni blo žabarjev ni blo teh kažinou.