GROZLJIVA IZPOVED MATERE, KI JE UMORILA 7-MESEČNO IN 7-LETNO HČER: Kriva naj bi bila hipoteka za hišo

Kronika

Potem, ko je pred tednom dni 36-letnica utopila v bazenu pred družinsko hišo svoji 7-mesečno in 7-letno hčer, so avstrijski mediji objavili, kar je povedala forenzičnim psihiatrom. 36-letnica, doma iz kraja Absdorf, ki se nahaja v okrožju Tulln v deželi Spodnja Avstrija, je poskušala tudi sebi vzeti življenje. Vse to naj bi storila iz strahu pred prihodnostjo, zaradi visokih plačil za hipoteko hiše.

Družinska hiša v Absdorfu, kjer je mati utopila hčerki.

Dejanje 36-letne matere naj bi brez besed pustilo tudi najbolj izkušene preiskovalce zločinov. Ob njeni zadnji izpovedi, ki jo je objavil avstrijski Kronen Zeitung, pa zaledeni kri v žilah.

Med izpovedjo v svoji celici na oddelku na forenzično psihiatrijo naj bi bila 36-letnica videti, kot da je mrtva. Ves čas naj bi strmela v prazno in ponavljala, da sta bila otroka smisel njenega življenja. Da pa je občutila olajšanje, ko je hčeri potisnila v bazen brez upiranja. "Zelo hitro sta potonili," je opisala.

Na fotografiji levo 36-letnica z najstarejšo hčerko

Njen zločin so posnele kamere videonadzora. Ko se je prepričala, da sta deklici utonili, ju je potegnila iz bazena, ovila v brisači in odnesla v postelji. Nato je možu na WhatsUp poslala sporočilo: "Na žalost, ni mi uspelo."

Zatem je sedla v avtomobil in poskušala storiti samomor tako, da se je zaletela v drevo. A je trk preživela.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija