GROZLJIVO: Pogrešano našli mrtvo, gre za nasilno smrt (VIDEO)

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Maribor so bili v petek zvečer obveščeni o mrtvi osebi v bližini Kidričevega. Na kraju so ugotovili, da gre za 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je umrla nasilne smrti. V petek in danes so v okviru preiskave odvzeli prostost 37-letnemu moškemu iz okolice Ptuja in 33-letni ženski iz okolice Lenarta.

Kot so v današnjem sporočilu za javnost pojasnili v PU Maribor, jih je o mrtvi osebi okoli 18.20 obvestila sprehajalka. Na kraj so takoj napotili policiste, ki so identificirali žrtev. O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, ki sta prav tako prišla na kraj.

V okviru preiskave kaznivega dejanja umora je bila še isti večer odvzeta prostost moškemu iz okolice Ptuja, danes pa še ženski iz okolice Lenarta

Policija je danes tudi preklicala iskanje 33-letnice iz okolice Ptuja, ki so jo svojci pogrešali od 23. marca. Takrat so sporočili, da ima pogrešana na sebi uhane in poročni prstan z vgraviranim moževim imenom in priimkom.

❗V ŽIVO❗Policija o najdenem truplu 33-letnice iz okolice Ptuja ⬇️

Posted by Ptujinfo.com on Saturday, April 6, 2024

Tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga je v popoldanski izjavi v Mariboru novinarjem potrdila, da kriminalisti dogodek preiskujejo kot umor in da je umorjena ženska, ki je bila 23. marca prijavljena kot pogrešana. Njeno izginotje je tisto soboto prijavil nekdo iz njenega družinskega kroga, je odgovorila na povpraševanje novinarjev. Prikimala je tudi, da pridržani izhaja iz družinskega kroga žrtve.

Na PU Maribor sicer nadaljujejo aktivnosti za razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja in druge preiskovalne aktivnosti, zato bodo dodatne informacije posredovali v prihodnjih dneh.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija