HOROSKOPSKA LESTVICA ESTETIKE: Od najlepšega do najmanj privlačnega zodiakalnega znamenja

Trendi

Kateri horoskopski znaki so na vrhu lestvice lepote in kateri na dnu? Zaradi lepote, ki jo izžarevajo, so nekatera znamenja neustavljivo privlačna in ​​zanimiva, nekatera pa to lepoto skrijejo ali pokažejo na drugačen način, piše na portalu msn.com.

1. Ribi

Ribe imajo s svojimi osupljivimi obrvmi in čudovitimi prameni vse, kar potrebujejo, da pritegnejo pozornost. Skupaj z njihovimi lepimi očmi bi moralo priti tudi opozorilo o nevarnosti, ker so tako globoke, da utopitev predstavlja resno tveganje.

2. Lev

S popolnim nosom, osupljivimi očmi in čudovito poltjo je lev zagotovo med najlepšimi zodiakalnimi znamenji. Levi imajo čudovite ovalne obraze, tanke ustnice in pogosto jamice na licih. Njihovi lasje so tudi ena najpomembnejših prednosti. Skoraj nemogoče jih je ne opaziti!

3. Tehtnica

Njihov popolnoma ovalen obraz in okroglo čelo naredita ta znak neustavljivo atraktiven. Njihove čudovite obrvi, drzne oči in svilnati lasje so zanimiva kombinacija, ko gre za vprašanje lepote. Njihov čar je popolnoma neukrotljiv!

4. Strelec

Strelčeva velikodušnost in ljubezen do pustolovščin ga naredi neizmerno očarljivega. Oči strelcev so kot dragi kamni in nemogoče jih je ne opaziti ter se jim ne čuditi. In imajo lepe debele lase.

5. Dvojčka

Z ovalnim obrazom, podobnim lutki iz porcelana, imajo dvojčki angelski videz. Njihovi pogosto valoviti lasje dodajo pridih divjine njihovemu ljubkemu videzu in se odlično podajo njihovim prodorno svetlim očem. Dvojčkom inteligenca in ljubezen do življenja sijeta skozi nasmeh, vreden milijone.

6. Devica

Devica s svojimi tankimi ustnicami in očarljivim, radovednim pogledom seveda osvaja srca. Njihova nežna genetika jim daje še mehkejši in privlačnejši videz. Njihove žalostne oči in angelske poteze obraza pogosto ustvarijo videz, ki prebudi občutke melanholije.

7. Škorpijon

Škorpijon lahko s svojimi veličastnimi očmi deluje obenem krhko in vznemirjajoče. Njihova genetika in gosti lasje jih naredijo zelo zanimive. Ljudje za njimi vedno obrnejo glavo.

8. Bik

Čutnost in nežnost sta lastnosti, ki se najbolj odražata na prikupnem obrazu bika. Zaradi čudovitih las in spektakularnih oči so resnično lepi in nenavadni. Bika je vsekakor prijetno gledati.

9. Oven

Ovni imajo zaradi svojih kvadratnih obrazov in močnih potez močan videz, ki nikoli ne ostane neopažen. Njihove intenzivne oči si lahko razlagamo kot agresivne in zastrašujoče, še posebej, če jih spremljajo goste obrvi.

10. Kozorog

Njihovi pravokotni obrazi in tanki lasje se tradicionalno ne morejo šteti za lepe, a zaradi značaja so čudoviti. Njihov hrapav in čvrst videz polepšajo debele obrvi in ​​nenehno zmrdovanje.

11. Vodnar

Zaradi kvadratnih obrazov in visokega čela je njihova lepota izvirna. Njihove velike, svetle oči in divje obrvi kažejo, da so odprtega karakterja. Ta horoskopski znak se nima časa pogledati v ogledalo!

12. Rak

Rak je znan po svojem okroglem obrazu in ličkih, ki jih ljudje želijo ves čas ščipati. Za oči se pogosto reče, da so okno duše in to zagotovo velja za prikupnega raka. Njihove lastnosti jih naredijo simpatične, vendar ne prav posebno privlačne.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija