HOTEL JE SEKSATI S SVOJO TAJNICO, ZATO JE PREDLAGAL ODPRT ZAKON: To, kar je sledilo, mu ni bilo niti malo všeč

Trendi

Mož se je razjezil na svojo ženo, ker je spala z drugimi moškimi, potem ko je predlagal, da imata odprt zakon, piše YourTango. Takšen odnos ni za vsakogar in vsak bi moral poznati svoje meje, preden se odloči za nekaj novega. O tem je spregovorila 22-letna hči omenjenega para in pojasnila, kako je odprt zakon začel obremenjevati očeta.

Po besedah ​​hčerke je ideja o odprtem zakonu prišla s strani očeta in njegove tajnice, s katero je želel seksati. Ženi je povedal, da v zakonu ni srečen, ona pa se je odločila, da privoli v to idejo. "Mama ni želela biti kriva za propad zakona," je dodala hči.

Oče je skoraj takoj spal s svojo novo tajnico, a z nobeno drugo žensko ni imel sreče. Po drugi strani pa je mama potrebovala mesece, da je šla na zmenke z drugimi moškimi in spala z nekaterimi od njih. Oče se je nato razjezil.

Povsem jasno je, da je bil oče že od samega začetka sebičen in da ni nikoli ustrezno skrbel za svojo družino. Njegova žena ni bila nič drugega kot oseba, ki mu je dala otroka in ni imel pravega spoštovanja do njenih občutkov ali želja.

Komentatorji na Redditu so se strinjali. "Želel je, da bi lahko spal s komer hoče, medtem ko je še vedno pričakoval, da bo njegova žena zadovoljila vse njegove potrebe," je bil eden od komentarjev.

Mami je uspelo okrepiti samozavest in sčasoma je ugotovila, da je problem v zakonu njen mož, ne ona.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  09 .04. 2022 ob  18: 28
pa normalno da se srž v možu ne pa ženi....pa kaj je mislil ,da bo samo on svobodno okoli porival ona pa ,da ga bo zvesto čakala? pa saj ni mona ! BRAVO ŽENA TAKO SE DELA!