HRANA V IZOLSKEM RDEČEM KRIŽU BO ODSLEJ "NA BOLJŠEM": Še eno dobro delo Lions cluba (FOTO)

Izola

Člani Lions cluba Izola v času epidemije ne počivajo. Kot pravijo, je virus postavil svet na glavo, a dobrodelnost ob tem ni zamrla. Pravzaprav so bili še bolj dejavni kot sicer. In tako so med razdeljevanjem pustnih krofov opazili, da imajo v izolskem Rdečem križu nekakšen domač hladilnik, ki ni primeren za tako velike količine hrane. Akcija je stekla in tukaj je rezultat.

Tisti, ki je opazil vse prej kot primeren hladilnik v izolskem Rdečem križu, je bil član izolskega Lions cluba Martin Feder. Pa tudi ta hladilnik so jim takrat priskrbeli v izolskem Lions clubu, ko so prenavljali bližnjo gostilno Doro.

Feder je zaposlen pri mednarodnem podjetju za proizvodnjo električnih in gradbenih naprav. Povezal se je z direktorjem italijanske družbe Eliwell Sandrom Battagli, ki je del matične družbe Schneider Electric. Pripravljeni so bili pomagati. Federju je uspelo priskrbeti popolnoma nov 700 litrski hladilnik z vgrajenim regulatorjem za hlajenje. Hladilnik so iz Belluna, kjer je sedež družbe, pripeljali s tovornjakom na lastne stroške.

Pred dnevi je izolski Lions club zaključil s podeljevanjem računalnikov, zadnje štiri so prejeli na Srednji šoli Izola.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  08 .04. 2021 ob  16: 27
bravo!!!!!