HULK HOGAN ŠE TRETJIČ STOPIL PRED OLTAR: Poroka le dva meseca po zaroki (FOTO, VIDEO)

Svet

Hulk Hogan, 70-letni upokojeni profesionalni rokoborec, je še tretjič stopil pred oltar in večno zvestobo obljubil 45-letni Sky Daily, s katero sta se zaročila pred komaj dvema mesecema. Poročna slovesnost je potekala na Floridi v intimnem vzdušju, kjer so bili prisotni le najbližji družinski člani in nekaj najožjih prijateljev para. Vir blizu mladoporočencev je za Daily Mail razkril, da poroke nista načrtovala dolgo, temveč se je zgodila spontano.

Nevesta je blestela v beli obleki brez naramnic, njeni svetli skodrani lasje pa so ji dali čaroben videz. Njen poročni prstan, kot razkriva vir, naj bi bil vreden pol milijona evrov. Hulk Hogan, katerega pravo ime je Terry Gene Bollea, pa je nosil klasičen črni smoking. Namesto kravate je izbral metuljčka, na glavi pa je nosil značilno ruto.

View this post on Instagram

A post shared by Hulk Hogan (@hulkhogan)

"Šlo je za intimno poroko," je dejal vir in dodal: "Njuna želja je bila deliti ta trenutek z manjšim krogom najbližjih ljudi, pred katerimi sta izpovedala svojo ljubezen in se zavezala drug drugemu." Hoganova hči Brooke ni bila prisotna na slovesnosti, medtem ko so opazili njegovega sina Nicka. Vendar so bili na poroki prisotni vsi trije otroci neveste.

Hulk Hogan je javno sporočil novico o zaroki julija letošnjega leta. Par naj bi se poznal že od leta 2002. Hogan je bil v preteklosti poročen z Lindo Claridge med letoma 1983 in 2009, s katero ima dva otroka: 35-letno Brooke in 33-letnega Nicka. Leta 2010 se je poročil z Jennifer McDaniel, a sta se razšla po 11 letih zakona.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija