IMA 26 LET IN ŠE NIKOLI NI DELALA: "Poklicala bom policijo, če me starši 'vržejo' iz hiše"

Trendi

Ženska je sprožila ogorčenje, potem ko je razkrila, da v svojem življenju še nikoli ni imela službe - in se noče zaposliti. 26-letnica pravi, da živi doma pri starših in ni zainteresirana za delo, ker je zadovoljna s svojim trenutnim življenjskim slogom.

Kljub temu se zdi, da njeni starši želijo, da bi poiskala zaposlitev, se izselila in začela biti samostojna - a 26-letnica se ne strinja. Na Quori je napisala: "Stara sem 26 let. V svojem življenju še nikoli nisem imela službe in nočem se zaposliti. Poklicala bom policijo, če me starši vržejo iz hiše. Zakaj se tako obnašajo do mene?"

Eden uporabnik je rekel: "Zakaj se tako obnašajo do tebe? Ker njihov odrasli dojenček noče dobiti službe. Zakaj bi tvoji starši še naprej bili tvoja edina podpora? Zagotavljajo ti hrano in streho nad glavo, ti pa ne plačuješ niti najemnine. Če bi bila moj otrok, bi bila že zdavnaj iz hiše, tudi če bi vedel, da boš končala kot brezdomka."

Drugi uporabnik je dodal: "Nimaš osnove za klicanje policije nad starše, ker hočejo, da bi dobila službo kot pogoj za bivanje v njihovi hiši in grozijo, da te izselijo, če tega ne storiš. Policisti ti bodo povedali isto. Si zelo sebična in razvajena."

Tretji uporabnik je dejal: "Dobiti moraš službo! Moji otroci so morali v službo, ko so bili stari osemnajst let. Nisem jim nameraval kupiti avtomobila ali jim dovoliti, da živijo v moji hiši brez, da delajo. Denar so si prihranili za tisto, kar so potrebovali ali želeli. Ko so bili pripravljeni, so se izselili pri svojih 20. ali 30. letih. Vsi smo trdo delali in cenili, kar smo zaslužili z delom."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija