IMATE PRAVI ODNOS DO GOSTOV? To in še več na brezplačnih delavnicah, prva že januarja

Koper

UP Fakulteta za turistične študije Turistica in Mestna občina Koper vabita na niz brezplačnih izobraževalnih delavnic v okviru projekta 'TURIZMO IŠTRIANO' Izkusimo istrsko podeželje: novi (tematski) turistični produkti in njihova promocija (LAS Istra). Delavnice so namenjene obstoječim in potencialnim turističnim ponudnikom istrskega podeželja, njihov namen pa je izboljšanje poznavanja ekonomike turističnih ponudnikov, razvoja turističnih produktov, kakovosti, odnosa do gostov ter sodobnih marketinških prijemov in trendov.

Prva delavnica bo v torek, 8. januarja 2019, s pričetkom ob 8.30, na UP Fakulteti za turistične študije Turistici, Obala 11a, Portorož, v predavalnici 202. Tematike, ki bodo obravnavane na delavnicah zajemajo vsebine kot so trendi v turizmu na podeželju, nemški jezik v turizmu, novi produkti na turističnem trgu, oblikovanje lastnih podeželskih turističnih produktov, ekonomika in uspešnost, nova kategorizacija nastanitvenih obratov, ekonomika lastnih turističnih produktov, bonton, kakovost in gostoljubje, izdelava spletne stran in spletni marketing in druge.

Za sodelovanje na delavnicah je potrebna prijava, saj je število mest omejeno. Prijavnica je na voljo TUKAJDodatna vprašanja lahko posamezniki pošljejo na e-naslov: info@fts.upr.si.

Projekt 'TURIZMO IŠTRIANO' Izkusimo istrsko podeželje: novi (tematski) turistični produkti in njihova promocija (LAS Istra) je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Deli novico: