IMATE SANJE O SEKSU? Predstavljamo pet najpogostejših in kaj dejansko pomenijo

Trendi

Sanje o seksu so lahko precej čudna stvar. Včasih se spominjamo vseh podrobnosti, drugič pa nanje v trenutku pozabimo, kot bi se jih malce bali. Tukaj je razlaga petih najpogostejših sanj, ki vključujejo spolnost.

Sanje o seksu z znancem vas obveščajo, da želite o njem vedeti čim več. To še ne pomeni, da bi z njim imeli spolne odnose, ni pa izključeno.

Če ste sanjali o seksu z osebo, ki ni vaš partner, ali o seksu z nekom, ki je poseben, vas sanje napeljujejo k temu, da natančneje premislite o svojem ljubezenskem življenju in se vprašate, ali je na tem področju vse tako, kot mora biti.

Sanje o seksu s šefom, sodelavcem ali prijateljem lahko namigujejo na to, da bi morali z njim združiti sile, da bi nekaj uspešno zaključili. Morda pa je stvar nekoliko drugačna  dejstvo je, da ima šef moč nad vami, vi pa morda želite, da se situacija vsaj enkrat obrne in da bi bili v glavni vlogi lahko vi. Tovrstne sanje ne izključujejo tudi morebitne spolne privlačnosti do osebe, ki nastopa v njih.

Ne glede na to, ali vas privlačijo pripadniki istega spola ali ne, so sanje o istospolnem seksu nekaj običajnega. Te sanje vam želijo sporočiti, da ste radovedni in da preučite, kakšen odnos imate z osebo, ki ste jo sanjali.

Sanje o seksu z osebo, ki jo sovražite, so lahko zelo neprijetne, pa vendar sporočajo, da bi morali vzpostaviti stik s to osebo in z njo razčistiti, kar je nerešenega. Te sanje lahko kažejo tudi na to, da ste na nekoga ljubosumni, morda zaradi veščine ali znanja, ki bi ga želeli imeti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija