IZJEMEN USPEH KOPRSKIH MLADIH UMOV V DUBAJU: Dve zlati in dve srebrni medalji (FOTO)

Koper

Minulo soboto je v Dubaju potekalo 10. mednarodno tekmovanje Brainobrain Abacus, na katerem je sodelovalo več kot 2000 mladih iz 14 držav, ki so se pomerili v računanju s pomočjo mentalne aritmetike in spretnostih na abaku. Skupina iz Kopra je zabeležila izjemen uspeh – dve zlati in dve srebrni medalji.

koprski prejemniki odličij

Brainobrain tekmovanje je platforma, kjer otroci razvijajo ključne veščine, kot so koncentracija, hitrost razmišljanja, ustvarjalnost in samozavest.

Nagrade je najboljšim podelila veleposlanica dobre volje Laila Rahhal El Atfani, za katero je bilo videti genije z vsega sveta pod eno streho, kot dejala, ganljivo. Nad dogodkom je bil navdušen tudi izvršni direktor Brainobraina Anand Subramaniam, ki je dejal: "Deset mednarodno tekmovanje je dokaz neverjetne rasti naše pobude v zadnjih dveh desetletjih. Videti energijo in intelekt, ki ju ti mladi umi prinašajo na oder, je resnično navdihujoče."

Vlogo tekmovanja pri sodbujanju globalnega sodelovanja na področju izobraževanja je poudaril tudi tehnični direktor Barinobraina Arul Subramaniam: "Že od nekdaj je bila naša vizija ustvariti platformo, kjer se lahko otroci iz različnih okolij srečajo, se učijo drug od drugega in proslavljajo veselje do učenja. Deseta izvedba tekmovanja je presegla naša pričakovanja."

10. mednarodno tekmovanje Brainobrain Abacus je vzor izobraževalnih inovacij, ki združuje narode, da bi proslavili neizmeren potencial mladih umov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  03 .12. 2023 ob  17: 19
Kaj si mladi junakinje in junaki ne zasluzijo, da izvemo njihova imena ?!?!
manemebasat |  01 .12. 2023 ob  12: 56
A so jih morali obleci v zelene majice, barvo fkn pisslama!