IZKORISTITE PRILOŽNOST ZA 4-MESEČNO ZAPOSLITEV: Prijavite se na projekt PONI in aktivirajte podjetniške potenciale (VIDEO)

Koper

V Regionalnem razvojnem centru Koper (RRC Koper) spodbujajo in podpirajo razvoj novih podjetnikov. S projektom Podjetno nad izzive (PONI) svetovalno, mentorsko ter finančno podpirajo posameznike, ki se na podjetniško pot šele odpravljajo. Glavni namen PONI-ja je ustanovitev novih podjetij s pomočjo obsežnega usposabljanja in mentorstva. Med drugim nudijo štiri-mesečno zaposlitev s polnim delovnim časom, podporo pri izdelavi poslovnega načrta in pripravi produktov/storitev, vsakodnevno pridobivanje praktičnih podjetniških izkušenj z opravljanjem aktivnosti na terenu, individualna svetovanja s strani strokovnjakov za podjetništvo in še mnogo več. Če imate podjetniško žilico in si želite novih izzivov, je PONI kot nalašč za vas. Izkoristite priložnost in vstopite v svet podjetništva z izkušeno in ambiciozno ekipo. Rok za prijavo je podaljšan do 11. aprila!

RRC Koper išče nadobudne podjetnike, ki si želijo svojo poslovno idejo v štirih mesecih spremeniti v pravo podjetje. V projekt je sočasno vključenih 10 do 11 udeležencev. Prijavite se na javni razpis (TUKAJ) za vključitev v projekt.

Za štiri mesece se zaposlite na RRC Koper. V času zaposlitve pridobite potrebna podjetniška znanja, s čimer svojo idejo spremenite v poslovni model in naredite odličen poslovni načrt. Po koncu usposabljanja ste pripravljeni za uspešno podjetniško pot in ustanovitev podjetja.

Projekt je namenjen vsem, ki imate podjetniško idejo in željo po njeni realizaciji, stalno ali začasno bivališče v eni izmed občin obalno-kraške regije in željo po ustanovitvi lastnega podjetja. Starost in vrsta izobrazbe nista pomembni.

Zadnji rok za izpolnitev prijavnice na javni razpis je ponedeljek, 11. april.

Vključite se in zaživite svojo poslovno idejo ter se pridružite uspešnim podjetnikom. Vsi zainteresirani prijavitelji se za dodatne informacije o vsebini in poteku projekta lahko obrnete na mag. Tino Matekovič: tina.matekovic@rrc-kp.si, 05 66 37 590 oziroma obiščete spletno stran www.rrc-kp.si.