IZNAJDLJIVA BREZDOMKA: Živela je v reklamni tabli, z mizo, računalnikom in aparatom za kavo (FOTO)

Trendi

V ameriški zvezni državi Michigan so našli 34-letno žensko, ki je živela v reklamni tabli trgovine s hrano, policija pa je potrdila, da je ženska brezdomka in je v tabli živela približno eno leto, poroča NBC NewsŽenska je imela v svojem improviziranem domu dovolj prostora za tiskalnik, aparat za kavo in računalnik, je povedal častnik Brennon Warren.

"1.5 metra široka in 2.4 metra visoka tabla ima vrata, do katerih se lahko dostopa z strehe. Tam je bil položen nekakšen pod, mini miza," je povedal Warren. "Njena oblačila. Aparat Keurig. Tiskalnik in računalnik - stvari, ki jih imate doma."

Ženska, ki ni bila imenovana, je imela dostop do elektrike prek električnega kabla. Pri plezanju na streho ni bila uporabljena lestev, in oblasti verjamejo, da je lahko tja prišla tako, da je nekje za trgovino plezala gor. "Iskreno povedano, ne vem, kako je prišla tja gor. Tudi sama ni povedala," je dejal Warren.

SpartanNasha, matičnega podjetja Family Fare, je dejal, da so se zaposleni v trgovini odzvali "s sočutnostjo in strokovnostjo." "Zagotavljanje zadostnega, varnega in dostopnega stanovanjskega prostora še naprej ostaja široko razširjena težava, ki jo mora naša skupnost reševati. Iz spoštovanja do zasebnosti vpletenih posameznikov ne bomo podajali nadaljnjih komentarjev," je podjetje zapisalo v izjavi.

Častnik Warren je povedal, da je bila ženska sodelovalna in se hitro strinjala, da odide. "Posredovali smo ji nekaj informacij o storitvah na tem območju," je dejal častnik. "Opravičila se je in odšla. Kam, ne vem."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija