IZOLAN GROZIL Z OROŽJEM: Hiša preiskava razkrila pravi arzenal (FOTO)

Kronika

Izolski policisti so zaradi grožnje z orožjem pri 39-letnem moškem iz okolice Izole opravili hišno preiskavo. Zasegli so mu večjo količino orožja in ga bodo zaradi kaznivega dejanja grožnje z orožjem kazensko ovadili. Ker je dovoljeno orožje hranil v nasprotju s pravili o hrambi orožja, bodo zoper njega uvedli tudi prekrškovni postopek.

Izolski policisti so zaradi kaznivega dejanja grožnja z orožjem hišno preiskavo pri 39-letnem moškem opravili na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Kopru. Zasegli so mu tri repetirne puške, revolver ter več nabojev, za katere je imel ustrezno orožno listino. Poleg tega smo mu zasegli tudi kovinski bokser, dve štartni pištoli, dve airsoft pištoli, zračno puško, samostrel in drugo strelivo, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Zoper osumljenega bodo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru podali kazensko ovadbo. Ker je dovoljeno orožje hranil v nasprotju s pravili o hrambi orožja in v nasprotju z zakonom o orožju in ker je imel v posesti prepovedano hladno orožje bokser, bodo zoper njega uvedli tudi prekrškovni postopek.

Hkrati bodo zoper osumljenega podali predlog za odvzem orožja in orožne listine, saj na podlagi vsega ugotovljenega ne izpolnjuje več obveznega pogoja zanesljivosti po zakonu, so še dodali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  07 .09. 2023 ob  19: 14
-3
@Alessandrućo samo komunisti in šipci nosijo bokserje...kar pomeni, da je Kućnist.
Janšisti se oborožimo, ko čas za vojno proti socialkomunjaram!
Brez skrbi tričetrt vojakov so bolj desnosredinsko usmerjeni...podpirajo Janšo, tako da ne iščite hudiča ker ga boste našli!
Pjero Panin |  07 .09. 2023 ob  19: 03
Pa kaj bi moglo bit?
Kaj si meu v mislih,ustreli znanost
Ištrijan |  07 .09. 2023 ob  18: 07
@Piero Panin

Od kje podatek da gre za lovca? Iz prispevka to ne izhaja. Pa tudi orozje na sliki (ce je to orozje bilo zasezeno) je za lov bolj kot ne neuporabno.

Ali ves kae ostali ne vemo ali pa malo tako na pamet (najbrz bo to).
Alessandro |  07 .09. 2023 ob  16: 16
-3
Znan Janševik..
damian |  07 .09. 2023 ob  16: 12
AJ ZDEJ POVEJTE CE JE TA BIL PRAVI IZOLAN DOMACIN AL JE PRAVI BALNKAN LOVAC
Pjero Panin |  07 .09. 2023 ob  14: 18
Sem srecal dosti lovcev ma se noben ni imel bokserja za na roko....
Bi se reklo da mu je lovstvo pocasi zacelo presedat