JAVNI ZAVODI NA GORIŠKEM IŠČEJO DIREKTORJE: Objavljen tudi razpis za vodjo Evropske prestolnice kulture Nova Gorica

Goriška

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica je objavila javni razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda GO! 2025 - Evropska prestolnica kulture Nova Gorica. Razpis je objavljen na spletni strani zavoda. Odprt je do 17. januarja.

Od kandidatov je poleg z zakonodajo določenih pogojev zahtevano tudi najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih, visokošolska univerzitetna izobrazba, najmanj specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi ali magisterij po visokošolski strokovni izobrazbi (po prejšnjem izobraževalnem sistemu) oziroma magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja) po sedanjem izobraževalnem sistemu.

Poleg aktivnega znanja slovenskega jezika morajo imeti znanje italijanskega in angleškega jezika na višji ravni, poznati strokovno področje dela zavoda in imeti sposobnost organiziranja in vodenja.

Kandidati morajo k prijavi na razpis priložiti življenjepis in program razvoja zavoda za mandatno obdobje.

Celotno besedilo javnega razpisa za delovno mesto direktorja javnega zavoda GO! 2025 je objavljeno na tem spletnem naslovu.

Na Goriškem sicer iščejo še dva direktorja javnih zavodov - direktorja Goriškega muzeja, ki je odprt še do 13. januarja, in direktorja Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO, ki je odprt do 21. januarja do 12. ure. Podrobnosti teh dveh razpisov so objavljene na spletni strani novogoriške občine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija