JE BILO RES 'POMOTOMA'? Pijan pristal v postelji svoje tašče

Svet

Mladeniča, ki je v italijanskem Spoletu ponoči 'pomotoma' zavil v spalnice matere svoje partnerke in ji zlezel pod rjuhe, je sodišče oprostilo, saj naj bi zaradi vpliva alkohola zamešal sobe.

Mladenič je v noči, ko je prespal pri svoji punci, ponoči vstal, da bi šel na straniščeKo se je vračal v posteljo, pa je vstopil v sobo svoje 38-letne tašče in zlezel k njej pod odejo. Med sojenjem zaradi obtožb spolnega napada je sodišče v Spoletu mladeniča oprostilo, kljub temu da je državno tožilstvo zahtevalo eno leto in štiri mesece zapora, poroča Il Messaggero. 

Glede na to, kar se je izkazalo med preiskavo, se je mladenič tisto noč odločil prespati v hiši svoje bivše punce, potem ko se je vrnil z nekoliko alkoholnega večera. Ponoči – to je različica obrambe – naj bi ob odhodu iz kopalnice zamešal sobe in končal pod odejo postelje svoje tašče, ki se ji je hotel tudi približati. 

Kot je trdil mladeničev odvetnik, naj bi bilo namreč "neizpodbitno dejstvo", da s strani mladeniča ni bilo nobene želje, da bi zlezel v posteljo svoje tašče. Z obrambnega vidika je to bila "dejanska napaka".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija