JE TO PRIMERNO? Na paradi v tangicah 'jezdila' po policistu (VIDEO)

Trendi

Pisani kostumi in pomanjkljivo oblečeni plesalke in plesalci so v ponedeljek preplavili ulice New Yorka na tradicionalni paradi ob Dnevu Zahodne Indije. V objektiv pa je bil ujet policist, ki se je "zbližal" z eno izmed plesalk.

Videoposnetek je hitro zaokrožil po spletu, predstavnik policije pa je potrdil, da gre za posnetek s ponedeljkove parade. Policista za njegovo vedenje ne nameravajo kaznovati, poroča New York Post.

Policist je plesalko, ki je imela na sebi zgolj bikini, objel, medtem ko je ona "jezdila" v njegovem naročju. Zbrani udeleženci so jima med plesom vzklikali, posnetek pa je kmalu postal viralen

To ni prvi takšen videoposnetek policistov na tem praznovanju. Pozornost je pritegnil tudi posnetek iz leta 2011, na katerem se ženske drgnejo ob policiste v uniformah. Takratni policijski komisar Ray Kelly je dejal, da ni nenavadno, da policisti na živahnem dogodku vživijo v duh praznovanja.

Lani pa so v "slavnostnem duhu" ujeli mlado policistko, ki je nadrejenemu na policijski praznični zabavi v Bronxu plesala v naročju. V nasprotju s karnevalskimi policisti sta se ona in njen nadzornik soočila z disciplinskim postopkom, potem ko je posnetek pricurljal v javnost. Policistka pa se je opravičila tudi njegovi ženi, češ da ni vedela, da je njen kolega poročen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija