'JEM ZDRAVO. ŠTUDIRAM S POLNO PARO!' Zaključni dogodek z novinarsko konferenco

Koper

Ob zaključku projekta "Zdrav zajtrk", ki je potekal v sklopu programa "Jem zdravo. Študiram s polno paro!", so organizatorji pripravili zaključni dogodek z novinarsko konferenco. Dogodek bo potekal v sredo, 29. maja 2024, ob 10.00 v sejni sobi UP Fakultete za vede o zdravju.

Vsebina dogodka

Na dogodku bodo predstavili ključne dosežke projekta, ki se je osredotočal na izboljšanje prehranskih navad študentov. Organizatorji verjamejo, da je zdrava prehrana temelj uspešnega študija in splošnega dobrega počutja, zato so skozi projekt spodbujali uživanje uravnoteženih zajtrkov. Vsebina dogodka bo obsegala:

1. Študentsko prehrano: Pregled izzivov in priložnosti pri zagotavljanju zdrave prehrane za študente.

2. Zajtrke različnih načinov prehranjevanja: Predstavitev različnih vrst zajtrkov, ki ustrezajo različnim prehranskim potrebam in preferencam.

3. Predstavitev knjige receptov uravnoteženih zajtrkov: Ekskluzivna predstavitev nove knjige receptov, ki vključuje video vsebine za enostavno pripravo zdravih zajtrkov.

Pomen dogodka

Dogodek je odlična priložnost za vse, ki jih zanima študentska prehrana, zdrav življenjski slog in kulinarika. Skozi zanimive predstavitve in razprave bodo osvetlili pomen zdravega zajtrka kot ključnega obroka dneva ter delili praktične nasvete in recepte, ki jih lahko enostavno vključite v svoj vsakdan.

Razlogi za udeležbo

Udeleženci dogodka bodo pridobili pomembne informacije o zdravi prehrani in kako lahko zajtrki prispevajo k boljšemu počutju in uspešnosti pri študiju. Poleg tega bodo prejeli navdihujoče ideje za pripravo okusnih in hranljivih zajtrkov ter priložnost za srečanje in izmenjavo izkušenj z drugimi študenti, strokovnjaki za prehrano in predstavniki medijev.

Vabilo na dogodek

Organizatorji vljudno vabijo vse zainteresirane, da se udeležijo te edinstvene priložnosti za izobraževanje, navdih in povezovanje v prijetnem in strokovnem okolju. Za dodatne informacije in prijavo na dogodek lahko zainteresirani kontaktirajo organizatorje preko e-pošte ali telefona.

Zaključni dogodek projekta "Zdrav zajtrk" obeta veliko zanimivih vsebin in uporabnih informacij za vse, ki si želijo izboljšati svoje prehranske navade in s tem prispevati k boljšemu zdravju in uspešnosti pri študiju.