KAJ JE NAPOVEDAL "ŽIVI NOSTRADAMUS"? Grozeče naravne nesreče bi lahko udarile še pred novim letom

Svet

"Živi Nostradamus" Athos Salome, ki je znan po svojih napovedih, od katerih so se mnoge tudi uresničile, napoveduje val naravnih katastrof v prihodnjih mesecih. Trdi, da grozita "smrt in nevarnost", po svetu naj bi vladale katastrofalne razmere, poplave in potresi. Grozeče naravne nesreče bi lahko udarile še pred novim letom. Slovenije ni na njegovem seznamu možnih lokacij.

Athos Salome je znan po svojih napovedih, mnoge od njih so se že uresničile. Verjetno najbolj odmevna je bila napoved smrti kraljice Elizabete II., pa tudi za Elona Muska je napovedal, da bo opustil Twitter v korist "X". Vedeževalec je v svojih najnovejših razodetjih opozoril na poplave in potrese v prihodnjih mesecih. Navedel je celo natančne lokacije, kjer bodo katastrofe udarile.

Po besedah Athosa je treba pričakovati povečane vulkanske in potresne aktivnosti v pacifiškem ognjenem obroču - zlasti na indonezijskem otoku Java ter obalnem delu, ki sega od Severne Kalifornije v ZDA do južne Britanske Kolumbije v Kanadi. Predvideva povečanje intenzivnosti orkanov in ciklonov v regijah, kot je jugovzhodna Azija, vključno s Filipini in Tajsko. Poleg tega opredeljuje območja z visokim tveganjem za neurja, kot sta Mehiški zaliv in Florida v Združenih državah.

Athosove napovedi kažejo, da močne padavine grozijo s poplavami v Braziliji, porečju reke Ganges v Indiji in delti reke Mekong v Vietnamu. Pravi, da se je treba osredotočiti na ukrepe za preprečevanje poplav v teh regijah, poroča Daily Star.  Athos opozarja tudi Amsterdam, New York in Tokio, da se pripravijo na protiplavne ukrepe.

"Živi Nostradamus" sicer zatrjuje, da s svojimi vizijami ne želi širiti panike, saj  dogodki niso nujno neizogibni in da je še vedno mogoče ukrepati, da se jih prepreči. "Ne nameravam vlivati strahu v družbo. Upam, da se napovedani negativni dogodki ne bodo uresničili. Moja opozorila so vzpodbuda, da stopimo skupaj in damo prednost svojemu blagostanju," pravi Athos, ki opozarja na gradnjo infrastrukture in povečanje ozaveščenosti ljudi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  21 .11. 2023 ob  12: 45
-1
Ce bi karma
Obstajala, Hitler ne bi umrl od starosti v Juzni Ameriki.
alfa |  20 .11. 2023 ob  18: 16
amerika dela dosti"sranja" po svetu...hm nemara bo dočakala karmo
manemebasat |  20 .11. 2023 ob  12: 39
Hahaha