KAJ MENITE O UKREPIH IN KAKO BOSTE PREŽIVELI PRAZNIKE? Sprehodili smo se po Kopru in izvedeli (VIDEO)

Koper

Tik pred božično-novoletnimi prazniki se je Regionalova ekipa sprehodila po starem mestnem jedru Kopra in nekaj naključnih mimoidočih vprašala, kako bodo preživeli letošnje praznične dni, ki bodo, tako kot lani, minili v znamenju epidemioloških ukrepov za zajezitev širjenja covida-19.

V času, ko protikoronski ukrepi omejujejo naše družabno življenje, bo večina praznične dni preživela doma, v krogu najbližjih. In čeprav so mnogim sprejeti ukrepi nerazumljivi, se jih držijo.

Vlada je sicer letos prepovedala silvestrovanja na prostem, dovolila pa praznovanje prihoda novega leta v gostinskih lokalih, ki bodo lahko odprti brez omejitve. Se bodo pa morali njihovi gostje testirati v zadnjih 12 urah pred vstopom v lokal.

Kljub neprijetnim časom ne pozabite na najpomembnejše - svoje bližnje. Preživite ta čas z njimi! Lepe praznike, polne zdravja, smeha in veselja, vam želimo tudi na Regionalu! 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
mozartkugeln |  26 .12. 2021 ob  16: 54
-1
Nano "rauterji"? I'll have what this guy is having, please.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  19: 51
@nicved Hoces rect, da sem opica? Pa daj argumentiraj minus, ki si mi ga dal. Ne? Bos samo kozlal te primitivne komentarje na moje obsirno pisanje? Reci kaj, ce to tvoj pticji intelekt zmore!
vseved |  25 .12. 2021 ob  19: 32
Nekateri so še ve3dno na drevesu.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  17: 39
Z 31 decembrom stopi iz veljave PCR test. Zakaj, zato ker je nezanesljiv. A je svojo vlogo v izvajanju plandemije ze naredil. Vse te stevilke so napihnjene, PCR test ni narejen za odkrivanje virusov! Sedaj ga pa umikajo, da ljudje pozabijo nanj. Vse po planu
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  17: 33
Koliko afriskih predsednikov je bilo ubitih, odkar je objavljena plandemija? Se mi zdi, da 8! In predsednik Haitija tudi. Vsi so odklonili cepiva. Afriska celina je izredno nizko precepljena. In covida nimajo. Haiti niti. Nasi mediji lahko lazejo kolikor hocejo a je vse res. Tukaj pa govorijo, kako se je neki omikron pojavil v Afriki. Laznivci, afriske bolnisnice so prazne, obstajajo videi na netu ki to potrjujejo.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  17: 15
Dr. Campra je analiziral stiri znamke cepiva in v vseh nasel grafenov oksid in nano rauterje. DOKAZANO IN POTRJENO! Rezultati so na netu razpolozljivi vsem. 25 strani PDF format. Ce ne bi bilo res, bi ga farmacevtske druzb, proizvajalke cepiv ze tozile za klevetanje, a tega ne storijo, ker bi tozbo izgubile. Vse kar lahko najdete na netu proti temu znzstveniku, so spletne strani, v lasti farmamafije ki pravijo, da ni res. Kaj vam se ni jasno? In vsakic, ko nek znanstvenik objavi svoje delo, drugi znanstveniki naredijo vzporedne raziskave, da prverijo veljavnost originalnega dela in nato demantirajo ali potrdijo objavljena dejstva. Tako funkcionira ZNANOST! (Pisot, a razumes?) A tega nihce do sedaj ni demantiral. Zakaj? ZATO KER JE RES.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  17: 03
Ste se vedno prepricani, da je vlado skrbi za vase zdravje?
Vem, da je nasa skorumpirana vlada preko medijev skusala omalovaziti skupino Stop Laznivim Medijem. Vprasajte se zakaj! Nalozite si telegram na telefoncek in odprite njihov chat. Tam je veliko informacij iz celega sveta, menja in raziskave cenjenih znanstvenikov, strokovnjakov in raziskovalcev, ki niso podlegli tej zaroti in genocidu. Nic ni treba verjet, samo poglejte in objektivno razmislite. Ali pa La Quinta Columna Internacional
V cepivih so (razen placebo variante) DOKAZANO poleg ze znanega grafenovega oksida in nano rauterjev, licinke parazitov, tezke kovine, dna primatov in virus HIV, med ostalim. Boste videli, kako bodo v kratkem zaceli objavljati, kako je HIV v porastu. AIDS je pa posledica HIV in ravno tako cepiva, ki oslabi imunski sistem.
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  17: 02
Smo v tretji svetovni vojni in vecina se tega niti ne zaveda. Vojna je psiholoska in neuroloska, napadeni smo pa s strani medijev, ki so v lasti mafijskih svetovnih elit preko farmacevtske industrije. Njihov cilj je pobiti vecino clovestva in preostali del zasuznjiti. Ena bistvenih faz, poleg kratenja pravic in vsiljevanja raznih svinjarij kot so maske in green pass, je CEPLJENJE. Precepiti hocejo vse, stare in mlade in to vsako leto. To jim bo omogocilo popolno kontrolo nad populacijo s pomocjo grafenovega oksida in nano routerjev, ki so v cepivih. Zadnja faza tega novega svetovnega reda bo totalno razlastninjenje svetovnega prebivalstva in ukinitev fizicnega denarja. Odvisno od tega, kako ubogljiv bo posameznik, toliko pravice za nakupe bo imel. Ce ne bo imel ''socialnega kredita'' ker je kao upornik, bo njegov virtualni denar blokiran in nikljer ne bo mogel nicesar kupiti. In tako lahko crkne na cesti, raja bo pa apaticna, kar se vidi ze danes, kako cepljeni gledajo na necepljene, ker jim je skorumpirana vlada oprala mozgane.
Pjero Panin |  25 .12. 2021 ob  13: 47
13
Nikjer zive duse....
manemebasat |  25 .12. 2021 ob  13: 46
10
OVCE opranoglave so podlegle lazem skorumpirane vlade. Ti gnusi v vladi so pa marionete farmomafije in elite, ki sedi za njo. Vladajo celem svetu in ce raja ne potegne glave iz riti, bo konec clovestva. Dajte ljudje se malo pozanimat kaj se dogaja, ne slepo verjet nasim medijem, s svojo glavo malo razmisljajte saj vam sigurno ze smrdi ta zadeva.