KAJ POMENI SANJATI MAČKO? Od njenega obnašanja je odvisno, kaj vas čaka v prihodnosti

Trendi

Sanje o mačkah so med 20 najpogostejšimi človeškimi sanjami. Ljubke živali, ki se rade crkljajo, se pogosto pojavljajo v sanjah njihovih lastnikov. Če pa mačke nimate in ste jo sanjali, lahko to napoveduje dogodke v vaši bližnji prihodnosti.

Če ste sanjali, da ste videli neznano mačko, ki se vede ljubeznivo, je to znak, da boste preveč zapravljali. Mogoče je, da boste razočarani, ker ste denar porabili za nepotrebne stvari.

Če ste sanjali, da ste lovili mačko in se poskušali fizično spoprijeti z njo, boste sovražnike uspešno izločili iz življenja.

Črna mačka v sanjah ima zelo pozitivno simboliko. Kamor koli boste šli in karkoli boste počeli, sreča vas bo spremljala.

Po drugi strani pa bela mačka v sanjah naznanja, da ste obkroženi s hinavci, ki vas želijo izkoristiti. Bodite previdni, še posebej, če je bila mačka ljubezniva in se ji niste mogli upreti.

Mačka z večbarvno dlako napoveduje vesele dogodke v bližnji prihodnosti.

Če ste sanjali, da ste slišali mačko mijavkati, niste pa je videli, to pomeni, da boste v bližnji prihodnosti imeli konflikt z osebo, ki vas opravlja. Ne boste vedeli, kako se s tem spoprijeti, niti ne boste mogli ustaviti govoric, ki se širijo o vas.

Če ste sanjali, da vas je mačka opraskala, bodite pripravljeni na neprijetno presenečenje s stani osebe, od katere tega ne bi pričakovali.

Mačka z mladički, ki se pojavi v sanjah, napoveduje neprijetne dogodke. Še posebej bodite pozorni na ljudi iz družine, saj bodo počeli zahrbtne stvari.

Sanje, v katerih kličete mačko, ki se vas izogiba, napovedujejo, da se boste morali potruditi veliko bolj, kot ste načrtovali.

Če sanjate, da ste izgubili mačko, ki je vaš ljubljenček, pomislite, koliko časa podarite drugim in koliko časa namenite sebi. Mogoče boste sebe in svoje potrebe postavili v ozadje zaradi ljudi, ki vam veliko pomenijo.

Če ste sanjali o posvojitvi zapuščenega mucka, vas v bližnji prihodnosti čakajo zelo prijetni dogodki. Lahko upate na novo službo, novo ljubezen, selitev ali ozdravitev osebe, ki vam veliko pomeni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  08 .05. 2021 ob  17: 46
Sanjati mačko pač pomeni sanjati mačko, pomena nimajo sanje nobenega razen za tistega, ki živi od tega.